Followers

Thursday, October 21, 2010

Model Cilik ANA MUSLIM.

entry kali nie adalah entry menggedik oleh si anak.  Ahaksss....selalu tu kalau lalu memana kedai ada jual baju Ana Muslim nie....aku pakat tengok jer lah.....niat nak beli tu tidak lagi...tp ntah macam mana, semalam pergi pasar malam nampak..cam berkenan di hati plak......murah pun murah. So, apa lagi....pakat sambar sepasang buat batrice.  kain cottong tebal.  Berqualiti jugak ler.....harga rm20 henget sepasang....murah kan...

Selalu tu, dok shopping baju2 moden utk dia...seluar jeans, gown and tshirt...kali nie kita tukar selera ke fesyen muslimah plak........kot2 ler ada agen2 Ana Muslim baca blog Mama Batrice nie kan....and berkenan nak jadikan Batrice duta ANA MUSLIM.....wah gitew! tinggi cita2 mama ko kan!


ANA MUSLIM Bagus ! sebab apa....sebab baju cantik and harga murah...ha ha ha....tak tahu ler aku kot2 baju nie baju ciplak kan...bukan keluaran ANA MUSLIM yang asli.....tp qualiti kain terbaik!


Tu dia...model dah start menjalankan tugas.....berdiri tegak sambil sengit2 kan sikit kepala tu......tp bab perut muncit tak boleh nak cover.  Isk iskh .....aku tengok size 26 tu dah cukup besar ngan dia...sekali sarung...sendat gark tang perut tu....yang lain dari segi labuh sumer ok.


pose cover perut........aku dah start jatuh cinta ngan tshirt muslimah ANA MUSLIM nie.....comel ler plak tengok dia pakai.



comel kan....hik hik hik....mama dia dah kena syndrome "anak aku paling comel sedunia"...nak buat macam mana...tanya pada mana2 mama, ibu, emak or ummi pun sumer akan tetap nampak anak mereka yang paling comel, paling cerdik dalam dunia......


Bila bertudung, pipi tembam dia lagi jelas nyata terserlah kan....sejibik mama dia punya pipi.

10 comments:

mamazana said...

alahai..
ayunya batrice...
chubby je pipi tu bila pakai tudung. hehehehe

LyNn HaMzAh said...

memang sesuai sangat kalau jadi duta atau model...kalau x silap kak lynn ada contest muslimah la skrg nie...cuba zana try tgk blog kawan2...leh cuba masuk contest tu...mana tahu ada rezeki menang...

.:mama dhia:. said...

ala..comeynyer..kecik2 dah pandai posing...
nak tunggu die besar..
leh ajar die posing...hehehe..

norhidana said...

ala3.. comeinyer

suke ngn gaya pegang perut tuh... heheheh tomei sgt

UMMI AMNA&AMZAR said...

salam...cute nye diaa...anak ummi pun dok minta nak baju ana muslim..dah lama tp xterbeli..selalu je lupa..sian amna..

Emy Omar said...

Comel..comel..memang boleh jadi model ana muslim ni..geram betul aunty tgk pipi batrice (",)

MAYA said...

comelnya batrice..fotogenik lah.. buleh jadik model cilik ni zana..

ieda said...

alah cumeinya .. anak2 akak ada jugak sepasang baju muslimah nie .. yg kakaknya akak terpaksa beli saiz akak .. heheh labuh kena jahit balik ..

cumei dgn bertudung tuuu :))

♥Azie♥ said...

sesuai sengat..ikhlas azie kata..batrice makin besar nmpk makin comel..terserlah tau..

rasp said...

aduhhh sis...ayu sungguh anak u nie sis....mmg leh jadik model...