Followers

Tuesday, November 30, 2010

Tolong...naper FB aku jadi kecik nie.....huwaaaaaaa


plzzzz....help me........aku tak tahu apa ke button yg aku tertekan......FB aku keluar jadi cam nie......view jadi kecik cotet sampai kalau nak baca tu...harus jarak muka dan screen komputer tu....kena rapat serapatnya...cam nak bercium jer ngan screen nie....plzzz...sapa2 yang terror tu tolong aku........

Tolong tolong tolong..........!

UPDATE : he he he....dah ok dah .........thanks Shidah. 
 kalut lebih...rupanya zoom out balik jerrrr

11 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

Cube awak tekan control(ctrl) then roll mouse ke ats

Mamamya said...

dah ok ke zanna? uihhh..akak mmg sgt x terror bab2 IT nih...harap2 ada lah yg dapat membantu....

ZanaNordin said...

UmmiAmnaAmzar - thank umie. rupanya zoom out jer kat view tu....zana yg kelam kabut...

ZanaNordin said...

mamamya - dah ok dah kak.....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

nasib baik dah ok kan.. lega sikit .. mmg sakit mata kalau tengok kecik2 ni

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...ko ni mcm2 ar zana ...tapi betul laa kalo aku pun mau gelabah...mane tau mmg fb update servis n tukar layout ke kan...fb ni rajin gak tukar2 layout...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

nasib baik dah ok.. aku ni nak tulun ko mmg x dpt la pasai aku lg la x reti...hahaha

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...cepat betul kau gabra zana...

Dee said...

aritu dee terbesarkan..rupanya..ada view zoom in zoom out tu..dah ok kan? hehehe..

Citarasa Rinduan said...

zana

heheheeh...nasib ada kawan yang bantu
mulanya kak risau gak

Sham Ummi Echa said...

sib baik dah setel..lega ko kan