Followers

Sunday, December 26, 2010

Baby in Black or White Contest

contest penutup 2010. yeehaaaa...again. Contest by anje @ Mama Aqish



penaja-penaja hadiah bagi contest ini ialah :

and
here my contestant. Cam biasalah kan...sapa lagi kalau bukan anak dara ku nan seorang nie.


Nama : Nur Batrisya Qistina a.k.a Batrice
Umur : 3 tahun
D.O.B : 23 Januari 2007

and wishes for the birhtday gurl a.k. AQISH


"Happy birthday dear Aqish. Moga Aqish sentiasa jadi anak yang akan membanggakan Mama & Papa. Jadi anak yang pintar......anak yang sentisasa membahagiakan Mama & Papa. Stay Cute ok dear."

7 comments:

eRiNsZ said...

good luck batrice

♥Azie♥ said...

good luck

♥Azie♥ said...

good luck

rasp said...

best of luckkkkkkkk.....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

zanna, tajuk contest tu tak full la, nanti kalo dah betulkan bagitau balik k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

zanna tol kan tajuk ek, pastu bagitau balik kita nak copy gambo batric

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

zana salah hantar link ek, join contest black & white tapi link hantar kat birthday contest?