Followers

Sunday, January 9, 2011

Kemenangan 1 di tahun 2011

hoooyeeehhhh.....Batrice menang 2nd place utk contest "Saat Ceria si Manja bersama Atuk/Nenek"


alhamdulillah.....rezeki di tahun baru. even 2nd place jer pun...tp syukur ler sesangat....jeles tengok Nana yang asyik menang contest and giveaway jer...hik hik hik...tp dah rezeki orang kan.....sesekali sangkut menang contest pun dah kira syukur.

So....ini kemenangan pertama bagi tahun2011.....harap2 lepas ini ada ler yang menyusul.....rasanya, contest uk bebudak dah tak leh nak masuk...coz' mostly syarat2 penyertaan, anak kena umur di bawah 3 tahun....batrice plak dah 4 tahun...takpelah..just suka2 jer pun kan.....

congrate also to Balqish and Damia coz' menang gark.

6 comments:

Emy Omar said...

Tahniah Batrice..mama batrice gak la kan hihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah batric...comey gambo tu...pas ni kita sama2 merayu penganjur upkan limit umur tu

ZanaNordin said...

kak emy - thanks......

ZanaNordin said...

anje - congrate utk balqish jugakkk
haah kan....sama merayu penganjur upkan limit umur contestant

ibuayahdamia said...

tahniah yer...memang comell batrice suka sakan tu.hehe

tak pe..pasni kemenangan pasti menyusul lagi..aminn

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ayu - thanks ayu....aleesya dan ibu dia dah selalu menang...hik hik hik..