Followers

Friday, January 7, 2011

Maggie Sup Panas Berapi

haissshhh...bosan sungguh ler hari nie..
mood bosan si ayu ibu aqil dah meresap kat aku plak dah....
udah ler sejuk.....geng2 porno plak balik rumah..
tinggal ler aku terkontang kanting kat office nie sesorang...sambil layan radio era...
kuar lagu ala2 stok rock kapak tahun 80'an gitewwwww...
ngan cuaca yangs sejukkkk...dari pagi tadi hujan renyai2
aircond kat bilik aku nie pun kejap aku ON kejap kang aku OFF....tak tahann padahal dah setting ke suhu 24 gitew...pun tetap sejuk menusuk ke tulang ...

dah tinggal sesorang, cuaca sejuk nie..perut lapar ler plak
turun bawah, cari makanan kat kantin...dah takde lauk dahhhh
hu hu hu hu....aku order jelah maggie sup satu...

picture credit to google and halo.recipes

sejibik sejibun maggie sup aku cam gambar kat atas. Order sunquick oren satu. Dah jom makan kat bilik...

fuhhh......maggie sup sedap pedas berapi....sampai bibir aku pun rasa cam nak terbakar nie....tp sedap!


10 comments:

shidah said...

org ajak blk rumah x nak..kan dah kena tinggal..wah..sedapnya maggie..nak order gak la nanti kul 3..hehehe

Dunia Mayaku said...

arini hari mkn sedunia ae...semua kasi keluar gmbo mknan..hehe

ZanaNordin said...

shidah - malas aaa nak ikut balik
ada kerja nak kena settlekan...hik hik hik...

ZanaNordin said...

Mayana - ye ker...tak perasan plak..hari nie tak sempat nak blogwalking...

lily azliyana @ mama zara said...

sedapnye mee maggi..minggu ni mmg minggu makan maggi sbb asyik teringin jek..dh 2 kali dh makan maggi smpai kena perli ngan husbnd 'sian kat bby dlm perut maknye asyik makan maggi jek'..huhu

atty's said...

sejuk2 nie dpt makan maggi cenggitu , mmg power..tambah cili api ptg.

Dee said...

sedapnya bila sejuk2 pekena maggi sup panas2..

norhidana said...

ayoyo.... mmg sungguh menliur kan lg2 kuning telur tuh ayak... aku dh la lama tak lyn megi nih...

☆ lieya latif ☆ said...

fuh zana...keriak keriuk perut aku....tu laa syok hooooo hirups megi sejuk2 gini......balik ni ingat nak masak megi jek tgk gambar ko ni, tapi baru tingat aku dah masak nasi pagi tadi plan nak wat nasi goreng tomyam....he he he

Ciklinn said...

haiyooooo berapiii..... rumah aku mmg takleh ada stok maggi... habis licin licau dikerjakan hero2 aku....huhuhuh..