Followers

Thursday, January 6, 2011

Melompat lebih tinggi


Kita calit sikit...ngeh ngeh ngeh......entry pagi yang lebih menyegarkan dengan melihat piccas anak daraku melompat lebih tinggi...ha ha ha ha...bahana takde kerja petang2 hari (selasa) after dia balik dari school....btw time nie....dia dah cukup tenaga. Dah makan, dah susu and yang penting dah tido almost 2 jam gark ler lamanya......tu yang fully charge tu...






Tinggi gark budak comel nie main lompat2.......ngan seluar tracksuit and anak baju dia jer....takde kerja sungguh!


harap2....mak mertua tak terkejut tengok piccas bakal menantu main lompat2 yerk....hik hik hik hik hik.....don't worry ! saya still GADIS MELAYU TERAKHIR LAGI..auw

4 comments:

umie said...

mimik muka maintain jer melompat..klau umie dah cungap-cungap..hahah

☆ lieya latif ☆ said...

budak2 buat comey jek zana kan...cube kalo kite ni yg buat....aha ha ha ha....leh bygkan buruknye...sebab aku penah buat lompat2 ni dulu...tak sanggup nak publish kat blog hahaahahahah......

Sidratul Muntaha said...

huhu
tinggi echa lompat!1
yuhu!
yabedabedu!

Wati3qv3 said...

itu dia jaguh lompat tinggi hehehe.. batrice jadi atlit lompat tinggi yer