Followers

Thursday, January 6, 2011

Memey vs Abby Abadi : Perang mula meletus!


nampaknya tahun baru nie.....di mulakan lagi dengan cerita sensasi artis kita.....
nak cakap lelebih pun aku tak berani......

apa jawapan memey?
"Salahkah saya jawab telefon bagi pihak tunang saya. Saya bukan buat salah besar sehinggakan dia begitu marah. Setelah sampai di lokasi, saya diberitahu dia memberitahu perkara tersebut di facebook. Kalau dia boleh fikir secara logik, itu bukan satu isu yang perlu dimarahkan sehingga beritahu kepada umum. Lagi pula saya tidak tahu dia yang buat panggilan sebab tiada tertera nombor telefon dia..”

memang tak salah.....mungkin masanyer jer yang tak sesuai kot.........

btw...aku tak memihak pada mana2 pihak....tak semestinya memey angkat phone norman bermakna dia duduk serumah ngan norman ke apa kan...maybe dia pepagi sampai rumah norman ke....ntah ler.....tp mmg tak manis ler anak dara berada kat rumah lelaki bujang waima rumah tunang sendiri.

18 comments:

Sidratul Muntaha said...

huhuuh
dia dare lagi ke zana?1
oppss..
kang peminat memey seywot plak.
ahaha..
nasiblah..
tak masuk campur..

MrS. F!zA said...

huhu tulah..tk thu sape yg betol n salah kan..semalam tgk jgk yg ni..

~ain said...

nyampah aaaaa memey ni.. muka je cantik, tp curi laki orang.. ops... kang ada peminat memey marah pulak. sori! =)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ayu - ha ha ha.....dara tak dara tu aku tak tahu ler....nak tahu gi tanya dia...wink!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Fiza - tu lah kan....kita bukan berada di tempat mereka..nak menghukum pun..apa hak kita...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ain - cantikkan memey nie...tp kalau ler sikap secantik wajah dia kan bagus

Ciklinn said...

hishh ko tau dik disebb kan si memey aku tak tgok awan dania... nyamfahh

Citarasa Rinduan said...

adoi.,,,,,, pedas kes mereka mcm asam pedas ikan bawal yang kak ayu makan semalam

zue @ annaleeya said...

ntahla... tp klu ikutkn watpe si memey tuh pg2 buta kt umah norman??? mcm2 alasan...

alasan plak tak munasabah lgsung...
blh ckp tak tau abby tepon sbb tak tertera no henpon abby...

haihhhh.... takkan benci benor norman kt abby smp dah tak save no abby???? sbb tuh simomok nih tak tau sape yg call??? hrmmmm... pelik betul alasan...

ter emo sudah.... tp akak mmg mencik dik dgn momok nih...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak ayu - ha ha ha...shedap tu asam pedas kak..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ciklinn - laaaaa...sampai begitu sekali kak..rugi ooo...awan dania 2 makin best...ala, time shoot ada muka dia..ko jgn arr pandang....tak pun ko tukar channel kak

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

zue @ annaleeya - kan kan kan..biasalah..nak cover, mcm2 ler alasan dia bagi....tak tahu ler kebenaran nya camne...wallahualam.

Dee said...

pendapat dee..dh kalo tau abby tu xleh ngam ngan dia..jgnlah jwb fon tu..itu lg proper..sib baik dee jenis x jwb fon suami unless dia suruh..suami pun gitu gak..hormat org pya privacylah sket..hehehe..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Dee - betul gark tu...
zana pun mmg jenis tak angkat phone hubby...tak kira ler mak dia call ker, kawan dia call ker or bisnes line dia call ker.....hubby pun sama..

Cik Nurul Pinky said...

adushhhh memey lagi agakkkk malas den nak layann sebab dah tahu perangainya hehehe...pelik gak kan kene tangkap khalwat pun boleh cakap keluarga dia tak marah malah bagi sokongan alahaiiii menampakkan macam keluarga tak kisah je apa berlaku..huhuhu

Cik Nurul Pinky said...

adushhhh memey lagi agakkkk malas den nak layann sebab dah tahu perangainya hehehe...pelik gak kan kene tangkap khalwat pun boleh cakap keluarga dia tak marah malah bagi sokongan alahaiiii menampakkan macam keluarga tak kisah je apa berlaku..huhuhu

Sham Ummi Echa said...

huh x kuasa lg nk baca citer dorang brdua nih. meluat!! x malu ke dorang nih yek. nyampah ai tau.

Hirda Ibrahim said...

baik ko zana,
siap pikir +ve lagi.

kalu aku, hmmmmm minta mahap nak2 dia tu sah2 dh amik laki org kan...
so fr the history & kes derang tu, sgt le menampakkan derang dok sekali.

ops.. termengutuk pulak.. he he he