Followers

Thursday, January 20, 2011

Specky? ..... new spec at year 2011

my new speck.......murah2 jer pun. Brand Polo. This time aku ambil yang half frame...nak ambil yang frameless cam tak yakin jer....takut jangka hayat nyer tak panjang..coz' aku nie ganas sikit..nak2 nanti Batrice buat main...dia tu bukan boleh tengok barang2 mama dia.



Lama dah tak pakai spec...almost a year gark ler aku tinggalkan spec aku since Batrice dah kerjakan spec lama aku sampai henget benget....... and i think i need a new spec coz' rabun aku makin teruk gark nie...satu lagi masalah aku bila drive time malam or hujan....adoi ler...cam orang buta ok....power silau aku makin tinggi

me with my old spec. Full frame kaler purple lagi tu.

and me with my new spec
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ada gark yang gatal pipi nak kena pelempang korang nie kan.
.
.
.
.
.
.
.
.

auw! ahakss
amacam...? ok tak.....

~ sila abaikan pose maut ada dara aku tu yerk.....~


*** alamak ...kantoi sudah! patut entry nie dulu baru tukar header....takpelah...halalkan jer lah yerk....sumer entry i buat autopublished.

6 comments:

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Owh awak berspek gak upenya zana..sama-sama rabun la kita ter hehe
Akak ingat nak wat spek gak ler..c len ni kalo time nak cepat leceh gak..kalo spek capai je kan

umie said...

umie dah cuba semua jenis dari bingkai tebal mcm budak hodoh jer...frameless, half frame...len pun dah...sampai lah sekarang ni dah x pakai spek..sb maintainance spek umie mahal...setakat ni dah cecah rm750 utk spek jer sb silau tinggi...lepas try permata hijrah..baru lah ada kurang dan sampai sekrang x pakai spek mata..kalu driving jer pakai spek hitam jer...hehhe

ieda said...

cantiklah dikk .. nampak ada new imej gituuu .. lebih cun dan bergaya ( seyes niee bkn nak bodek tau .. )

ratna said...

saya pun suka frame yg half gitu.. nampak educated sikit.. hik hik..

☆ lieya latif ☆ said...

cantik ar poms spek baru ko nie.....nampak educated gitu...eh mmg dah educated pun kan...haaa ayat yg betol...nampak elegan gitu heheeheheh

sw33tdarling said...

phewiitt...! nampak lebih elegen... aku pun sama, ganazz tak boleh pakai barang yang lembut2 or mudah patah