Followers

Wednesday, February 16, 2011

Burger Batrice : Dia Masak, Dia Makan

fuh...........home made burger.........sedappp ooooo..............


dan si tukang penyibuk buat burgernya adalah ...............
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ha ha ha............dia menolong jer....takkan ku biarkan dia masak burger tu sorang2 plak kan.....nak cari pasal ke apa? he he he...coz' dia yg beria2 nak kan burger....maka nya...sila tolong mama yerk.


burger kosong jer pun.............daging tu letak seasoning sikit....lada sulah sikit. Tu jer......
pastu letak kepingan cheesedale....yummy....sedapnyer...
opppsss lupa...anak dara nie request letak kobis sekali....ha haha....mama awak pun kalau makan burger...segala mala kobis, bawang, daun salad sumer ke tepi...dia siap requested lagi tu.

"mama, esok nak burger lagi"

So, minggu ini adalah minggu makan burger sedunia yerk...........

13 comments:

atty's said...

mesti sedapkan burger mama batrice buat ..nanti buatkan untie satu ye pos laju tau

☆ lieya latif ☆ said...

alahai rajinnye batrice tlg mama.....sok2 dah besar ni rajin masuk dapur ni heheeheh

betol zana, kalo cam aku pun dah muak mkn nasi...mmg burger laa aku masak...senang...tapi style aku lain sikit ar, penoh sayur mayur hahahaahah.....

rasp said...

rajin batrice ke dapur tolong mamanya...dah besar leh harap le nanti...

suka tul tgk batrice nie sis...
makin besar makin menawan...

Nana said...

mmg ada bakat di dapor..
batrice nanti aunty dgt kluang
wat kan bege satu ek

Mamamya said...

alalala...si tukang masak yg comel ni...blh jadi duta burger..:D

sesekali buat burger sendirik mmg puas hati...blh letak byk2 mayonis n sayur kan....klu kat kedai ciput jer...

ieda said...

uishh dah lama x makan burger buatan sendiri .. smlm akak demam .. hubby belikan burger kat kedai .. x best .. akak makan separuh jer .. sbb sblm makan ubat perut kena isi dulu kan ..

ermm kalau buat sendiri x cukup satu dikk :)

eLYies said...

lapa plak tengok berger tu...syok dia main masak2 yer...

LyNn HaMzAh said...

wah bagusnya anak dara nie...dia masak sendiri ek...hehehehe...

Wati3qv3 said...

batrice kawan ngan mama my4 n my4 kawan ngan mama batrice boleh sebab pesen makan sama hehehe

mysha said...

baTriCe buRger sPEsEL mayoniS leBey saTU eekeke

mysha said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mysha said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sidratul Muntaha said...

huhuh
sudah menuju kearah pembuat beger yg berjaya.
gemuk la mak ko pasni echa weih..
sbb ko dah pandai masak dah!
ahahahaha..
silap gaya..
mak ko selamba jer main order.
ahahahhaha
*kes malas masak!
miahahha!