Followers

Thursday, February 24, 2011

Saya Mahu Cari Info Pasal Percutian dari Blog Masviona.com

 betul..............
aku memang sedang cari info pasal percutian dari blog masviona.com (MV) nie.....tak kisah ler cerita cuti-cuti dalam negera ke...luar negara ke.......tp yang utama buat masa sekarang nie....pasal cuti-cuti ke Bandung ler. he he hehe..



sebab apa aku suka cari info pasal cuti-cuti nie di blog MV....coz' merata dah MV and Prebetsapu pergi cuti-cuti nie......antaranya :

 *** MV di perkarangan pintu masuk Forbidden City ***
1) Beijing - dekat sini jer ada 15 episode documentary citer2 pasal cuti-cuti ke Beijing tu...sangat ler detail kan.....dgn gambar2 yang menarik lagi tu.


*** pic MV & PS semasa cuti2 di BALI ***
2) Bali : Boleh Baca Pasal KOMPILASI CUTI KE BALI oleh MV


3) Ho Chi Min

 *** salah satu aktiviti yang best diaorg buat masa buat snorkeling ***
4) Perhentian Island

 *** MV and Kangaroo di Currumbin Wildlife Sanctuary ***
5) Gold Cost & Brisbane

 *** PS berlatarbelakangkan Eiffel Tower di Paris ***
6) East Europe (Tour De Paris - Belgium - Netherlands - London) - yang nie Prebetsapu pergi sorang. MV & Avin kena tinggal.


 *** pasangan ideal MV & PS di Tangkuban Parahu. Tempat Wajib datang if ke Bandung selain FO-FO yang berlambak2 tu ***
7) Bandung : yang nie memang aku khatamkan setiap entry. Tp MV & PS berhutang lagi episode pasal cuti-cuti di Bandung nie...bila nak update? he he he....tp best coz' if ikut cara MV & PS bercuti di Bandung nie...memang boleh save $$$ banyak kegunaan shopping.  Datang Bandung tak payah sewa hotel mahal-mahal kan....yang penting hotel adalah bersih.  I like.....


dan yang terbaru sekali
 *** lagi ler best......konvoi dengan motorbike dari KL - HATYAI . Hebat tak hebat ler pasangan serasi nie kan.....***
9) Hatyai :

dan apa yang lebih menariknya........setiap catatan perjalanan MV adalah sangat detail....day by day.....seronok ok baca...........rasa cam kita pun join sekali cuti-cuti tersebut.  Tak caya, ,korang pergi ler blog Masviona.com.....dokumentari perjalanan mereka sangat-sangat detail.

Nak tengok senarai entry dokumentari perjalanan MV & PS nie...sila ler check kat sidebar belah kanan Masviona.com yerk....



Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack



3 comments:

masviona said...

terima kasih zana coz pilih blog picisan saya tuh...:)

terasa mcm dihargai plak bila tulisan kita dijadikan rujukan n panduan tp mmg niat ikhlas nak share cerita pun n jugak utk dijadikan kenangan sendrik....:)

insyaallah....moga zana menang! Amin

Zana_MamaBatrice said...

MV - thanks coz' bagi kebenaran cilok gambar2 dari blog u..he he he...
mmg byk info boleh dpt dari blog u tu...

nur said...

wah
untungnya dia boleh visit banyak tempat.. travelog ye..

JOM KE: ALL IN ONE
good luck