Followers

Monday, March 7, 2011

Bandung : Cuti-Cuti

salam pagi Isnin sumer...
sure korang tertunggu2 citer cuti-cuti di bandung ku bersama kawan-kawan kan...
adeh............sorry yerk....still terperam lagi gambar-gambar dalam camera...
tak dan nak transfer....ngadap pc pun kejap2 jer....

insya allah...esok aku up citer cuti-cuti di bandung yerk........
tp apa yang boleh aku kata

BEST GILERRRRRR cuti-cuti kat sana especially bab SHOPPING.
$$$$ mengalir cam airrrrrrr jer ko.
adeh.....pokai dah nie.

Nampaknyer nak kena kumpul $$$$ lagi......mcm nak pergi jer lagi ke sana...
AA sila buat promosi tambang murah lagi yerk.

16 comments:

MrS. F!zA said...

sure hasil shopingan pon byk giler kan..bestnye kita kalo nk p holiday mmg nk tmpt yg leh shopping..hihihihih

Zana_MamaBatrice said...

fiza - mmg best.....ha haha...pompuan mmg camtu kan....gi cuti2 sure cari tempat yang boleh shopping..baru ler happening kan...

atty's said...

zana sopink apa ler tu..tak sabar nak tgk nih

rasp said...

mesti batrice yg paling beruntung ya sis...
i mmg suka shopping kat bandung...
heavan!

my name is Yana said...

hmm tak sabor aku nk cuci mata ni wehh,tk dpt gi dpt tgok ko gi pn jadilah...

-butterfly- said...

:: kak zana..
:: aduh, cepat lah update..Iza pun tak sbr nak baca ni..
:: hehehe...
:: :)

^izzah_fendi^

LyNn HaMzAh said...

x sabar nak tgk apa yang kau shopping kat sana zana...hehehe...

Cik Nurul Pinky said...

now akak dah tahu jawapan nurul kan sebab apa nurul suka ke sana hahahaha..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

amacam zana? giler tak.. hahaha kan akak dah cakap.. mmg syurga membeli belah.. harus kalau bawak RM2K pun rasa tak cukup! ala2 datin jer kan pi tabur duit kat sana... apapun mesti baju batrice banyak giler kan..

cepat2 upload,tak sabar dah ni..

norhidana said...

wah2.. sungguh mengiurkan... msti best supink kt situ...
kene kumpul duit gk nih utk pg sana...

akiratoriza said...

aku memang tak sabar tunggu n3 holiday ko.. ari2 dok bukak blog ko... cepat la update...

Jasfyra said...

sila update cpt..xsbar nk cuci mata.hehe

Nana said...

beznye
tingin nk g
bila la bole jejak

ieda said...

ke sana memang best berbanding tmpt lain .. tapi agak sebuk kan ..
maklumlah syurga beli belah .. kira tmpt yg best dan brg2 agak murah kan :)

ada FM utk akak tak ekkekekeke

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun x sabar nak ke sana,
nak cari brg2 pengantin utk butik + utk diri sendiri,
jeng jeng jeng:)

sw33tdarling said...

bab shopping mmg best kat sana esp bila dah masuk pasar baru...