Followers

Friday, March 18, 2011

Keputusan Giveaway Anakku Comel by LittleStoryFromLittleFamily


Drum roll please!

.
.
.
.
.
.
.


So, dengan ini secara rasminya aku nak umumkan 10 orang pemenang Giveaway Anakku Comel by LittleStoryFromLittleFamily

2 orang pemenang yang bertuah untuk menerima t-shirt dan FM from Bandung dan cenderahati buat si comel adalah :


1. peserta no. 45
&
2. peserta no. 85


dan
8 peserta bertuah yang lain yang bakal menerima FM dari bandung dan cenderahati buat si comel adalah :

     
     1. peserta no. 46  - http://mammalova.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
     2. peserta no. 2 - http://iedaimmi.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html 
     3. peserta no. 43 - http://achiqlebon.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html
     4. peserta no. 13 - http://setotnara.blogspot.com/2011/02/anakku-comel-giveaway-by.html
     5. peserta no. 16 - http://ehemsz.blogspot.com/2011/03/eisya-anakku-comel-giveaway-by.html
     6. peserta no. 61 - http://mummysyafie.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html 
     7. peserta no. 54 - http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by_04.html 
     8. peserta no. 47 - http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/anakku-comel-giveaway-by.html 
buat sumer yang bertuah,


dan 
harap berpuas hati dengan hadiah yang tak seberapa nie.
Terima kasih kerana sudi join giveaway dari Zana nie k.

mereka-mereka yang tersenarai di atas, sila emailkan alamat dan no. phone ke zana.nordin82@yahoo.com untuk urusan penghantaran hadiah yer.

Insya Allah, dalam masa terdekat nie....Zana akan buat contest sempena meraikan Anniversary Perkahwinan Zana & Hubby.

Buat yang tak terpilih tu...maaf, ini sahaja yang mampu Zana adakah. Jangan kecil hati, jangan kecewa....next time cuba lagi k.

 

24 comments:

Zue AnnaLeeya said...

tak bertuahla... huhuhu...

tahniah pd seme pemenang...

Sidratul Muntaha said...

menang jugak ker?!
betul ke zana?
eh..
macm tak caya nih..
huhuhuhuh
terima kasih..
ahaa..
syukur alhamdulillah...

Izzatul Iman said...

tak pe lah...

tak ade rezeki...

Walau camne pun anak me tetap yang paling comel di hati...

thanks for the oppurtunity to meriahkan contest ni!

ZanaNordin said...

Zue - takde rezeki kali nie...insya allah, rezeki di lain kali plak

ZanaNordin said...

ayu - ada rezeki...batrice cabut nama ko....sila email alamat ke aku yerk

ZanaNordin said...

Izzatul Iman - jgn kecik hati dear...keputusan berdasarkan cabutan undi..bukan kecomelan anak2..yang penting..setiap anak kita adalah yg paling comel di mata kita...

sumer pun comel2

sw33tdarling said...

tahniah untuk Dee!!

Nana said...

tu dia
fiza
baru berjinak2 ngan dunia contest
dah menang
tahniah

ummi anum said...

Tak bertuah lah....huhuhu...tahniah buat pemenang...

ZanaNordin said...

nana - rezeki dia ler tu nana....

ZanaNordin said...

anum - cuba lagi next time yerk anum
btw..thanks coz' sudi join

NoRMa aZurA iSMaiL said...

tahniah pada semua pemenang

Nisa' Azman said...

huhu~...
congrats pd baby2 cute yg menang...

Dee said...

eh..MENANGlah..thx zanna..love you..eh..batrice..auntie nak cium byk2..hihihi...nti kak dee email zanna eh..

atty's said...

tahniah utk dee dan semua pemenang..

MrS. F!zA said...

hahahahha masyaallah..mcm mimpi.. makasih ya tgn batrice yg cabut tu..lebiu lah!!

rasp said...

tahniah buat pemenang...
wahhhh dee menang tu!

mummysyafie said...

alhamdulilah...dapat gak hadiah saguhati..tima kasih zana...

taniah Dee..

eRiNsZ said...

yea yea.. dpat fm bandung..
thanks zanna

Sidratul Muntaha said...

batrice yer yg cabut?
aku ingatkan ko yg cabut.
huhuhuhuh..
meh cium pipi dia sikit..
alhmadulillah..
syukur..
nnti aku email..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah fiza menang lah cayalah...cayok2 permulaan yang bagus ni

transformed housewife said...

tak de rezeki. tapi tahniah utk yg menang.

Achiq said...

Marissa cakap Tima kacih Batrice kerana kasi dia hadiah..
Zana, next contest jgn lupa ajak kita join lagi ya...

nanti kita email address kita ya...

Terima kasih.

ct_rosmiera @SePaT-rOnGgEnG said...

Tahniah pada smua pemenang...