Followers

Wednesday, March 16, 2011

Nie namanya tangan gatal!

bila dah bosan yang teramat........nak online FB pun tak boleh coz' berukband tak di bayar lagi....ha ha ha...dasyat aku bulan nie....berukband pun tak sempat nak bayar....nak online...ntah naper takde plak column utk bil celcom 019/013....cari merata tak jumpa......so...di tahap kesengalan tertinggi ler nie...

Dengan boss yang outstation seminggu nie...lagi ler hazab aku duduk office nie.....beginie ler nasib PA....bila boss ada....tak cukup kaki tangan bekerja....tp bila boss cuti or oustation...mula ler aku sangap kat workstation aku nie...kerja2 yang lain tu...dah siap sumer.....

Makanya....tangan pun mula ler gatal2 godeh blog nie.......cam bosan plak ngan warna HITAM...ceh.....dulu ayu setot ada complaint yang kaler hitam cam tak masyuk jer ngan personaliti blog aku nie...so, kita try tukar dari hitam yang penuh misteri kepada putih yang suci murni....wah gitew!!! cam pantun 2 kerat plak kan...


So amacam......? suci  murni tak? ..................ayuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! aku ngikut kata ko nie..........
kita try kaler yang lembut2...kaler2 gegirl gitewww.

And alhamdulillah gark........BE ku semakin bertambah-tambah....dari 2 dah beranak kembar 3 jadi 5 BE yang sedang running kat blog aku nie....blog lama aku pun ada gark terselit 1 BE walaupun dah lama aku tak buka ko.......jadi ler kan...


takpe....kali nie earning nuffnang kita kumpul kasi juta-juta plak yerk........buat modal melabur ke Bandung next year.....ha ha ha ha.....

16 comments:

Dee said...

sweet background..barulah ceria..

Nana said...

warna putih ni
nampak mc luas sket
pemandangan hehhee

syariza09 said...

gatal2 tangan menjadi juga, kira ok la tu.
kalo gatal tangan, then jadi lain, lagi la haru biru

rasp said...

something different kan sis...
bertambah ceria blog nie :)

congrats dpt BE...
mmg 'menabung' utk ke Bandung lagik :)

akiratoriza said...

awat kotak komen tak pop-up window, erm lambat nak loading la.. tukar lek blh tak???? hihihi...

cantik cat uma baru ni.. aku suka..

Mamamya said...

wahhhhhh...teranglah zanna...eheheh...yg ni lbh elok la dik...akak ko ni rabun..bagi terang gini senang nak terjah...^__^

Emy Omar said...

Putih ni nampak suci bersih...

ZanaNordin said...

Dee - tu arr....rasa hitam tu cam "terhad" plak....he he he he...tp hitam itu menawan...cewahhh

ZanaNordin said...

Nana - betul gark kata ko kan.....

ZanaNordin said...

syariza - he he he he....boleh ler nak reno lebih2 tak reti

ZanaNordin said...

sis rasp - ok tak sis?

ha ha ha ha..just joking jer lah sis....

ZanaNordin said...

Wawit - alahai wit...aku baru nak feeling comment box tu cantik warna warni...lambat loading erkk

wokeh..aku tukar cam biasa k

ZanaNordin said...

kak lia - ha ha ha ha..kelakar ler akak nie...

wokeh..dah terang nie, rajin2 jengah rumah zana yerk

ZanaNordin said...

kak emy - kan kan kan..sesuci hati tuan rumahnya.....

norhidana said...

heheheh aku memahami wei...
tp aku kalu bos aku cuti ke outstatiion ke, aku ngn emy mmg org paling hepi dlm ofis tu sbb blh jln2 berpoya2 tak hengat hehehe...

tp bab keje tak jln tu yg leceh, mmg suci murni jd nyer blog ko nh... heheheh nama pun gtl tgn

sw33tdarling said...

wahh 5 BE.... masyuukkk!!
tp sungguh laa putih ni jadi terang skit mata...