Followers

Saturday, March 12, 2011

~ TAMAT ~

Secara rasminya Giveaway Anakku Comel by LittleStoryFromLittleFamily di tutup.
Thanks for yang menyertai.

Zana sedang pelan-pelan kayuh menjengguk penyertaan kalian sumer..
Insya Allah by Khamis (17 Mac 2011) keputusan akan keluar yerk

TUNGGU!



4 comments:

ieda said...

x sabaq nak tahu pemenang :)

sw33tdarling said...

baiklah... hehehehe :)

ummi anum said...

hehehe..jangan lupa check yang sy punya ya...mekacih!

☆ lieya latif ☆ said...

alahai zana, aku telepas byk cite best korang kang bandung.....meh2 aku komen sekali gus yeak.....

mmg heaven kan ko gi sane...tak puas kan...rase mesti nak gi lagi kan......merase gitu feeling2 mak datin kan...amik2...bayar....pegi lak ngan geng2 pompuan, tu yg menjadi tu...kalo ngan laki kite sure danpanas bontot dieorg tgu kite pilih barang/kain/baju kan heeheheeh....

tak sabar aku nak tgk batrice menggayekan hasil2 sopink ko...ko mmg pandai pilih baju2 cantik tuk batrice.....

adoi..tgk menu2 makanan tu sume sedap2 ko...teringat2 aku....mmg sedapkan kat sane...nasi padang best, nasi ayam penyet pak chi met tu pun terbaik kan....mmg bab mkn puas ati laaaa....sume kene ngan tekak kite kan.....aku ni yg tak mkn ikan kaloi pun, bile kat sane leh mkn ko ikan garume tu.....sampai ketulang2 aku bedal haahahahahaah.....

ishhh...rase nak pegi bandung wei!! tapi tu laa ade baby kecik ni nanti, mak kene kuarantin laa bab jalan2 ni ..kene sedar diri katenye haahahahaha