Followers

Thursday, March 24, 2011

Tik Tok Tik Tok


tik tok tik tok..........eh....lagi 2 hari menjelang our anniversary...hampir2 terlupa........
hadiah apa ler tahun nie aku nak bagi kat my Darling tu yerk?
any suggestion?.....tp jangan ler mahal2 yerk.....den tak mampu.....yang sederhana, bermakna dah diperlukan jer den mampu............hu hu hu hu...

So, today seharian tidak berada di office yerk kengkawan.  Pagi2 aku ikut rombongan kak Limah ke TNB KulaiJaya sempena lawatan muhibbah 5's ke sana........then, petang plak ada appointment Batrice bersama Doktor Pakar...........harap2 result kesihatan dia bertambah baik........last pergi bulan 1 hari tu doktor reduce dari 2 kali ambil gas ke sekali sehari jer.......and hope lepas nie...ambil bila perlu jer lah yerk.  Since sekarang nie pun aku on off bagi dia ambil gas...tak nak ajar dia terlalu bergantung dengan benda alah tu......aku baru especially time sejuk2 or dia batuk-batuk.....


4 comments:

Ciklinn said...

erm... apa yerk.. aku pun tak tau... tapi aku rasa hadiah dimlam hari yg terbaekkkkk kompom dia paling suka... muahahahhah

Dee said...

ajak dia gi bercuti ar..aritu ko sakan bercuti kan..hahaha..kiranya ko support semualah..kihkihkih..

zana..ada org kata elok budak asma berenang utk kuatkan rongga pernafasan..ko sign-up utk batrice swimming class ar..before that ko mtk pendapat doc ye..

~izan~ said...

hmm ape ek..susah sket nk cari hadiah orang lelaki ni,kalau ada mesti tinggi kosnya nak2 pd izan yg mmg tak keje ni hehe..

semoga batrice cepat sihat..

err tak bg pun idea hadiah ape kan,hehe..sbr je la..

atty's said...

Idea dee tu bernas gak ..dua2 merasa.