Followers

Friday, March 25, 2011

Tiket Masuk Wonderland & Kerongsang bertahta batu hijau. Cantik!

Bulan 1 hari tu, aku ada menang saguhati contest Muslimah Paling Bergaya anjuran Mayana. And....actually, hadiahnya memang dah lamaaaaaaa sampai....cuma aku tak update jer..sorry Mayana. Kekakangan waktu dan aku terlupa....but don't worry.....aku tetap update jugak tentang hadiah dari ko nie.....Thanks a lot dear.


Hadiah-hadiahnya adalah terdiri daripada tiket masuk ke Melaka Wonderland.  Lagi special coz' tiket nie Buy 1 Free 1..so, hari tu masa aku ke Melaka Wonderland....aku telah guna pakai tiket nie.........sangat ler berbaloi. Thanks my dear......jimat banyakkkkk aku tau. he he he he............and yang paling menggembirakan adalah bila melihat Batrice kemain enjoyed kat sana.  Sampai tak mau balik.


See......tiket2 yang di beri oleh Mayana as token pemenang saguhati contest dia tu.  Sangat berbaloi kan....tu pun ada lagi tiket utk child tu..since Batrice tak kena bayar lagi hari tu kan........Selain tiket masuk tu, ada gark coupun utk minuman free and sewa pelampung free. Tu pasal ler aku kata jimatttttt banyak.....


dan.......selain tiket2 and coupun yang best tu..........ada gark kerongsang jurai berwarna hijau nie untuk aku. Cantik kan.........sila ler jeles.........tp aku tak rasmi kan lagi tu......next time aku rasmikan....aku war-war kan blog kesayangan aku nie yerk.......

Btw..........again. Thanks Mayana..........atas hadiah-hadiah ko yang sangat best tu.

4 comments:

atty's said...

cantik keronsong tu.

my name is Yana said...

aku tk kisah ko update ke tidak kat sini cuma takut tk sampai jer..saje bg kat ko since batrice bukan main suka main air lg pun aku nk pergi tk pergi2 so aku happy bila tengok ko anak beranak enjoy k...

Jasfyra said...

wow!! berbaloi2..best gila adiah

masviona said...

cantikkkkkk nye brooch tuh nak2 kaler hijau lak...:)