Followers

Friday, April 1, 2011

my PC sudah SIHAT.

hooyeeeehhh........PC aku dah baik...dah sihat sejahtera.....baru ler mood nak mengadap blog2 tu datang...ha ha ha...

Masa PC aku rosak nie, almost seminggu dah....aku guna PC jabatan.....hu hu hu...comel jer...
so....aku tak berapa gemar coz' comel sangat ngan aku yang rabun nie......
so ....mood nak meronda blog korang pun tak mari...
dan lagi
masa untuk blogwalking and berinternet di office semakin terhad sekarang nie

so.....tunggu kedatangan aku ke rumah korang yerk lepas nie..



4 comments:

Jasfyra said...

alhamdulillah dah ok pc ko.barula semangat kan..tq sbb dah singgah umah aku td ;)

atty's said...

yeah..lepas ni leh blogwalking ngn hebatnya..syukur alhamdulillah

~izan~ said...

dah balik dari wad yer pc tu hehe...slmt bw ya!~

☆ lieya latif ☆ said...

dah sihat dah...lega kan zana...wei kite same...aku kalo ko nak tau, ativiti blogwalking ni rajin n ade mood buat kalo kat pc opis jek...kat laptop kat umah aku takde mood ko...tak tau nape....tapi mmgcamtu laaaa...kat laptop umah aku rajin berFB jek......