Followers

Monday, May 23, 2011

Aku kongsikan a few pic semasa laling hubby pergi dive di Sipadan last week yerk...nak ceriter.....tak tahu hujung pangkal.....so, layan pic jer yerk









hubby cakap........next time kita pergi sekali yerk...tp kena tunggu Batrice besar sikit lagi ler...sekarang nie..mcm tak sesuai sangat..........

4 comments:

shidah said...

best nyer kak......mcm nak terus ke sana jer ni

Nana said...

aku ku terjah mabul thn depan hehehe
aku penakot nak scuba diving zana..memang xde la scuba2 bagai takat snorkelling tu berani la hehe
lawa giler tmpt ni kan

rasp said...

cantiknya tempat nie...
mmg harus pegi lah sis....

Cik Wanie Ghani said...

cantiknya tempat nie,
lagi cantik kalau akk ngn si kecik tue pegi skali,
dah comfirm2 korang akn bergambar sajakan:)
hihihihi