Followers

Thursday, June 2, 2011

Morning..........he he he......

Nak citer pasal minat si Batrice yerk...


yup my dear.........Batrice nie minatnya mengaler.........


Senang jer kalau nak suruh dia diam..........bagi buku and pencil colour...sure dia khusyuk duduk diam2 buat kerja dia......silap2 kita pun dia ajak mengaler..........he he he....


See ...........dlm shopping trolley pun jadi. Yang tak laratnya adalah nak membelikan dia colour tak sudah2. Before nie dah 2-3 kotak ler pencil colour dia yang we'll belikan...terbaru dia requested nak crayon plak.....abis lerrrr..........tu yang before tengok Kung Fu Panda 2 tu..sempat menyinggah POPULAR mencari barang-barang permintaan dia.  Nak kan buku nota princess...tp tak jumpa...jd ler buku nota kosong tu jer......setakat nie....almost separuh dah buku tu selamat jadi mangsa conteng2 dia.......

So, selamat dinding rumah we'll dari di conteng2 dek Batrice............tapi kena keluar RM lebih ler coz' tiap2 bulan spend beli buku untuk dia main colour2 tu kan...takpe...demi anak.

hurm..........kalau hantar dia masuk kelas colouring pun bagus gark kan......minat dia tu!

6 comments:

Azueriena Norash said...

lamer k.zue x singgah sini....lepak2 sambil klik2.batrice dah besor haaa...biler bleh skul nie..

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

norhidana said...

bgsnyer minat batrice tuh... tp tak tahan dlm troli tuh blh di bantainyer mangaler... takpe bagus tuh

heheheh kene siapkan buku banyak2 ek zana, kalu tak dinding umah mu menjd mangsa

Jasfyra said...

batrice ni sebijik cam dina.mmg suka melukis n mewarna.kalo bg benda tu sehari suntuk pun dia sanggup layan.

Irtiyah said...

salam

bestnye.. bagus tu. mengasah otak kanan kalau x silap. beri dia galakkan. dia akan lebih cerdik dan seimbang dengan minat dia ni. alahai.. dah la makin comel.

Nana said...

minat sungguh ni..
dalam trolley pon dok ngaler hehee