Followers

Thursday, June 2, 2011

Majlis Perpisahan

Entry buat kenang-kenangan.

Baru nak meriah office aku..........tup2 cik adik nie dpt tukar ke AKM ler plak...mengikut husband nya yang jadi warden di sana......Apa-apapun, Insya Allah ini yang terbaik buat Eliza........duduk dekat di samping husband tersayang.......moga terus berbahagia k Eliz.


opppppsss..........act, majlis ini adalah majlis sempena pertukaran Eliza. Salah seorang PTPO di office aku. Macam biasa.......bila ada pertukaran macam nie, maka akan ada majlis makan-makan free.........menghargai jasa kakitangan yang akan bertukar........dan....selain makan-makan .........perkara WAJIB adalah pemberian CENDERAHATI buat pegawai yang di raikan.......harap Eliza suka ler ngan pemberian dari kami yerk.


Menu of the day.........Mee Rebus.......terbaikk...........he he he he...


Kebetulan hari khamis tu adalah hari aktiviti 5s..........so, memasing melaram ngan baju korporat kaler merah kitaorang.....he he he..meriah kan .  Itu ler antara kakitangan awam (campur ngan yang beruniform jugak ler sorang dua) yang tinggal kat PSR nie..........sorang dah tukar...maka makin berkurang ler.........tu pun tak cukup korum......coz' mak yong cuti time nie......We'll doakan Eliza berjaya di sana.  Jaga diri, jaga anak...jaga rumahtangga k.
Insya Allah itu yang terbaik buat Eliza.

No comments: