Followers

Wednesday, June 1, 2011

Alhamdulillah...Terima Kasih Ummi dan Baby Nur

2 hari tak menjengguk blog sendiri...apatah lagi blog kengkawan......
Maaf kamu semua.......situasi sekarang tak sama macam dulu
tp insya allah, ada kelapangan......blog korang akan zana lawati jugak.
Masa tak mengizinkan..keadaan tak mengizinkan...
tapi sedaya mungkin, zana update blog nie walaupun mungkin takde peminat pun...
dan
sedaya mungkin, blog-blog kalian zana jejaki walaupun tak meninggalkan komen..
maaf ya...

Alhamdulillah........rezeki Batrice menang GA yang di anjurkan oleh Ummi dan Baby Nur.
Giveaway Si Manja Chomel Bertudung/Berbaju Kurung.

Tempat Pertama bagi Kategori B.
Alhamdulillah...


Gambar yang berjaya menarik hati juri adalah


Insya Allah, akan ku didik permata nan satu ini mejadi muslimah yang boleh dibanggakan.
Amin

5 comments:

~izan~ said...

Tahniah..mmg comey n layak pun menang...

MrS. F!zA said...

tahniah batrisya! mmg comel sgt pon!

norhidana said...

waaa taniah batrice yg comel...
tgk mata dia yg comei tu mmg mengoda..

sian kwn aku nih bz bebeno

padlie said...

Tahniah!! Memang comel :)

CsP nak bagi Hadiah!!!

Maya Mayana said...

tahniah...anak2 adalah "amanah saham" kita diakhirat kelak..maka didiklah dgn sebaiknya tanggungjwb kita itu...aku pn update ikut masa je skrg nie...