Followers

Friday, July 15, 2011

Dia lagi terror dari mama dia

betul.....dia lagi expert dari mama dia....dalam mama dia dok terkial2 lagi guna touch screen nie...dia dah explore dah.....tahu jer mana nak sentuh..mana nak tarikh....


dok berebut ngan papa dia bab main game.....esp Angry Bird...tensi jerrr


aku pun tak tahu sampai level berapa dah dia main...tp dah banyak lerrrr....


adoilerrrrrr..................kena order table pc ler gamaknyer nie...kalau tak...habis ler handphone aku jadi mangsa......udah ler SE X10 nie..bateri cepat kong.!

7 comments:

Lelord said...

anak2 skang cepat kan

tolong vote leh

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/07/jom-klik-like.html

rasp said...

kids nowadays mmg terror sis...
mmg kita leh kalah oooo...
comei je tengok jari jemari dia tu...

Dee said...

belikan je dia pc sis..takdelah kaco ur hp..hehehe..pc pun tahan lasak sket..

Cik Wanie Ghani said...

bolelah geng ngn aunty wnaie,
aunty wanie pun suka main angry bird,
kalau dah bole main tue,
sampai habis bateri si GT,
hihihi

::NureeN:: said...

bleh la lwn ngan ellesya nanti hehhee... mmg anak2 skrg advance kan...

MrS. F!zA said...

ni hp sony eric eh kak?

onniesham said...

phewitttt..wahhh hp baru rupanya. hehehe. bab2 ni msti anak2 kita yg lebih explore kan. hebat betul anak2 skang.