Followers

Thursday, October 6, 2011

Makeover....

Dipetang2 hari nie... kebosanan..........almaklum, Boss besar takde. Boss kecik pun takde.. so apa lagi....layan ler kepala weng nie...

Tp apa2 pun...memula sekali...sila ler abaikan muka yang tak semenggah dah tu yerk.....ngan mata merah sebelah tu...ntah ler...ntah naper jadi camtu.....yang sebelah kiri tu jadi merah plak...pastu rasa sakit....
tp ...tu bukan pokok ceritanya.....pokoknya adalah ...


phewwwitttt.......biru mata hitamku...ewahhh....
hah! nie ler pokok ceritanya...
sesaja ngada2 tadah muka kat MUA artis kat office aku nie....
jangan memain ok...kat office aku nie ada mak andam gitewwww.
So, sapa kepingin nak cantik...sila ler tadah muka...he he he he


just simple make over....barang pun bukan ada sangat...apa yg ada dalam beg makeup aku jer lah.....
yang penting....foundation pakai supracolour by krayolan....terbaikkk arrrrr......tu pun ehsan dari MUA aku ler......

 


Nak tahu kerrr sapa MUA aku kat sini..


yang pakai tudung hitam tu yerk....Kak Harlina.
Geng porno aku...keh keh keh keh...
so, sapa2 yang dekat2 ngan simpang nie...esp area renggam, kluang and kulai...boleh ler contact kak Harlina thru FB dia...Harlina Othman if berminat nak guna khidmat andaman dia. Insya Allah......di jamin..CANTIKKK......he he he he

9 comments:

Nana said...

terer zana makeup
mmg krayolan tu cantik tahan lama
orang2 pembaca berita bese pakai bedak tu la
tp bukan senang2 nk dpt
klw kt kl ni rasa ada kt the weld

Oh Oeya said...

Before N After heheh..
Cantekkk u!

lieyalatif said...

amboi kelaaaaasss ko...sempat bermakeup yeak....aku pun suke zana kalo ade org nak makeover kite tinggal tadah muke jek...tau2 dah siap n cantik ekeekekek....

LYAfrina said...

cantik..pndai makeup... lya lak faundation pkai meik0-naturactor tu... ok la..tp dgr org kata y cam zana pkai ni lg ok kan.

mysha said...

aKak sHa pun sKe sesI tadaH2 mukA nih... likE beribu2 Lemon hehehhe

caNtek biRU tu kak.. sKE sKe..!!

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye klu dpt makeover2 mcm nih..kite ari2 pi keja muka pucat sbb tak reti mekap..huhu

Cik Wanie Ghani said...
This comment has been removed by the author.
Cik Wanie Ghani said...

crayolan mmg terbaik,
wanie pun kalau make up pengantin pun,
mmg wanie akn guna jugak:)

-Sharleenz- said...

kelasss... canteekk... oppss nama kita sama la... harlina... hehe