Followers

Monday, October 3, 2011

Tangga oh Tangga

Orang rumah 2 tingkat....ko pun nak rumah dua tingkat kan... kengkonon alasan nya.... nak bersepah ke nak terbongkar pun..biar ler kat tingkat atas jer... tingkat bawah tu kira bila orang nak datang dah ready any time... dasar pemalas erkkk...


tp hakikatnya....kerana tangga nie ler... kaki aku sakittttt.....huwaaaa 1 hari naik turun tangga ntah berapa kali... paling tak laratttt nak layan bila tengah2 malam tengah2 syok tido Batrice menyanyi minta susu huwaaaaaaaa

Pa, requested beli Water Heater 1 letak kat atas......

tak larat arrr nak naik turun tangga pepagi buta.
(padahal kalau setakat bawa termos, air masak and susu dia kat atas pun boleh...keh keh keh keh)

Tp....takpe..
kerana tangga nie jugak ler...
berat aku maintain lepas raya nie
exercise maaaaaaaa


11 comments:

zh-ena said...

blh la maintain kan terus berat zana lepas nie

~izan~ said...

izan mmg siap2 bwk bakul susu naik atas hehe..

Lily @ Mama Iqa said...

hihi..ni la slh 1 sbb aku tak nak umah 2 tgkt..penat gile nk trn naik tangga kan..takpe2, think positive, motivate diri utk exercise..bgs ape!

onniesham said...

betul gak tu zana, leh exercise kan, dpt gak kuar peluh.

wei besar bilik ko. untung la ada hubby boleh buat katil sndiri. lg puas hati.

umie said...

dah lama tak jenguk sini..wahh..zana dah dok rumah baru..tahniah...

melor md hodari said...

i like..eksesais sket..ttg permintaan water heater tu..klu dh ada,nti malas pulak nak turun naik tangga pulak..ye x? chaiyo2!!

Maya Mayana said...

exercise naaa,kan bagus tu bakar kalori sikit...haha

alah bisa tegal biasa...tp kalau berpantang jgn turun naik tangga pulak...takut bentan...

mysha said...

hahhaha...KaK, kat KKM seKarang nih tGH keMpen jom neK taNgga.. hehehe

Lepas nih boDy maintain jerla kak ekekeke

wanie said...

ok jugak tu zana...tak yah susah2 nak pegi gym ke jogging ke...exercise naik turun tangga rumah je...

KSWSK said...

sama le kita zana..lau dah naik tgkat atas jenuh la nak turun..

Cik Wanie Ghani said...

mmg memenatkan bila dok naik trun tangga,
tapi bila dah biasa,
dah x rasa dah,
hihihi