Followers

Tuesday, November 29, 2011

Away : Berkursus

lama tak gi Kursus jejauh kan
so, untuk penutup tahun 2011 nie rasanya
last Kursus ...and yang paling best..
yelah..... aku nie kerja kat Jabatan Penjara
kalau pergi kursus selalunya kat pusat-pusat latihan jabatan penjara jer lah.....
kajang and melaka jer lah...nak jauh sikit kat langkawi nun
tp yang tu tak pernah lagi dpt pergi...kot2 next year ada rezeki kursus kat langkawi plak kan

So....from today until 1 Disember
aku akan berkursus
kali nie jauh sikit
kena seberang lautan.
ewah...
lama tak naik flight.....


then...kursus tu akan berlangsung di hotel nie..


harap -harap dapat curi masa nak posing2 kat sini..



sure dah boleh agak aku kursus kat mana kan
KUCHING...nantikan kedatangan ku
ewah..........


dan yang pasti
akan sangat merindui budak comel nie..
huwaaaa....
kalau leh bawa masuk dlm beg seludup masa kursus kan bestttt


3 comments:

atty's said...

selamat berkursus zana..

Cik Nurul Pinky said...

Selamat berkursus kak..cantiknya makeup hehehe..gebunya kulit muka akak apa rahsianya hehehe

Dee said...

selamat berkursus sambil shopping2..sambil jalan2..hehehe..