Followers

Thursday, November 17, 2011

Berpintu sudahh....

Akhirnya....after almost nak dekat 2 bulan duduk rumah sendiri nie...
berpintu sudah KC aku..he he he he


sudah tertutup segala keselerakan kat dalam tu...
 ha ha ha.......
Black kalerrr..........hubby siap pasang lampu lagi kat bawah..
so..now tinggal budget nak buat KC atas plak...
pelan2 kayuh...
byk benda nak buat nie....kat area dapur nie..

1) KC atas
2) Pintu nak tukar kedudukan and tukar ke pintu kaca
3) tile bahagian luar...

cari budget lagi yerk...


8 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

shantek la zana..
hubby wat seniri ke?..

Zana Nordin said...

thanks leily
yup..hubby buat sendiri..cuma pintu tu upah ngan orang jer lah.....he he he

MrS. F!zA said...

3g high glass ke tu? cantik banget!!!

syanasaid said...

umah ku ntah bile nk berKC
hehee
xpe pelan2 kayuh

Zana Nordin said...

thanks Mrs Fiza..yup glass dik....abg zana tak nak pakai yg plastik..tak tahan katanya....

Zana Nordin said...

insya allah syana....
akan sampai masanya nanti

Neeza.Areef said...

bila dah bepintu dapo npk kemas dan elegen kan

·٠•●♥ NOR ♥●•٠· said...

Salam,

ni aluminium KC ek?.. sy pun nak wat camni la... nampak cantik & kemas... skarang ada table top jer... pastu t'lopong.. huhu