Followers

Friday, November 4, 2011

Percubaan buat Kek Karamel - 1st time

FRUST! percubaan petama buat Kek Karamel hasilnya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

sila jangan gelakkan erkkk!

cam nak nangis tengok hasilnya....
apa ler salahnya erkk!

tapi aku rasa silapnya pada adunan meringue kot
coz' aku tak pukul sampai jadi bertanduk..hu hu hu hu hu

tengok orang lain buat kemain lagi cantik
nak2 besan ku Ciklinn buat....
marveles jerrrr

takpe......kita cuba dan cuba dan cuba laggiiii erkk

7 comments:

Neeza.Areef said...

nasib..kdg2 1st trial trus jd..kdg2 gini lah..ada slack kt mana2 tu..cuba lg jgn give up k

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

cuba lg zana... aku pun biasa buat x menjadi...

lieyalatif said...

bagus zana, tak jadi pun ko blog kan...ade setengah org tu nak cover jek...yg cantik2 jek masuk blog...bagus ko...aku puji sikap ko nie....

kire ok le ko nak buat....aku ni tgh meroyan ade sape2 amik order tak...aku nak order jek wakakaakakk...dasar pemalas aku ni hahahaahah

** selamat hari raya aidiladha buat zana sekeluarga....

Mamamya said...

xper zana...karamel tu dah menjadi..kek je kene perbaiki...


selamat hari raya dik...balik tgrh x?

syariza09 said...

n3 kita sama jer coz citer kek karamel. sy buat pon x brp nk jadi lagi.

kt n3 saya ada citer link blog pakar yg tunjuk step buat kek ni..try tgk, may be leh tahu kt mana silap tu

norhidana said...

heheheh...takpe beb,cube lg...
yg pnting ko ada rasa nk mencube bt lg..itu yg utama tuh

munna said...

MUNNA BARU JE CUBA BUAT ...ALHAMDULILLAH MENJADI...