Followers

Friday, March 23, 2012

Arif & Liz - Moga Rukun Selamanya

ok...
kita start ngan citer pasal pengantin merah putih yg comel nie yerkk
yang lelaki adalah sepupu my hubby.....so, kira meraikan majlis belah lelaki lerr nie..
yang last utk keluarga di Nitar..lepas nie takde pengantin lagi dahhh utk family di Nitar..

On 11 Mac yg lepas....majlis sambut menantu kat rumah makcik belah hubby aku
so, bila dah ada majlis2 macam nie.....memang best ler berkumpul reramai kan
gossip sana gossip sini


Pelamin merah putih yg meriah
terang benderang kan....yang pentin cantik
and yang penting...
pelamin adalah sponsor dari kakak ipar pengantin lelaki
so..sapa2 yg berkenan tu boleh ler contact Bridal Kaseh Idamanayu kat FB yerk...


yg nie plak abang ipar pengantin lelaki merangkap cameraman of the day
siap landing atas tangga nak snap pic pengantin berarak.


oh...yang nie plak dayang2 kecik..
ha haha...gown merah tu x yah di perkenalkan lagi kot...


this time, Batrice dapat job jadi dayang tabur bunga rampai masa pengantin berarak
sepatutnya kakak2 dua orang tu...tp dia sibuk nak join gark..maka dia ler tukang pegang bakul bunga rampai tu


and bila pelamin yg indah
di hiasi dgn mempelai yang cantik manis
baru ler bermakna kan...


puas pengantin bergambar.....
siap ada tarian zapin dari dua budak comel di atas
pengantin pergi ke meja makan beradab
ahli keluarga yang lain pun tak lepas peluang gark makan beradab kat depan pelamin
ha ha haha....meriah gitewwww


dan seperti biasa
acara baling gula2 adalah acara wajib kalau kat keluarga Nitar nie..
syokkk...coz' aku pun tumpang rebut gula-gula ngan duit syiling
wakilkan Batrice
boleh gitewww?


so sebagai penutup...
tayang pic mama montel ngan pengantin gojesssss
he he he....


 

7 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

cantik pelamin die nmpak lain dari yg lain..baju pengantin lelaki pon samrt jek..=p

sonok batrice dpt tumpang sekaki tabur bunga yek..zara tk pernah lagi dpn can jadik flower girl setakat nih..hehehehe

GreenJade said...

cantik sgguh pelamin n combination kaler..rasa mcm nk bsanding skali lagi..hahahaha

atty's said...

lawa pengantinnya

norhidana said...

cantik pantin n pelamin nyre... semoga kekal hingga ke syurga...

wah2 suke nyer dia duk renjis2 bunga rampai tuh

rasp said...

cantik combinasi kaler dia...
nampak ceria....

smoga mereka berbahgia hingga akhir hayat...

akiratoriza said...

lama betul ko menyepi tertunggu n3 dari uma ko ni... akhirnya ko muncul jua.. chewahhh....

zmn skrg pelamin dh macam2 gaya kan, rasa macam nk nek pelamin skali lagik dgn hubby aku.. hihihiiii

LYAfrina said...

wah,,, mmg cantik..pengantin+pelamin+dayang2 tu.. n also tuan blog :-)