Followers

Friday, March 2, 2012

Candid




yup......semua gambar-gambar di bawah ini adalah gambar CANDID
he he he...syok tengok Batrice main ngan kawan-kawan dia..
riuh rendah mcm 10 orang..padahal 3 orang jer pun

Kejadian : Majlis Sambutan Maulid Rasul Tmn Matahari
Masa  : Semasa nak tunggu time makan...he he he


bukan main apa pun....
main ABC...A tepuk B tepuk C..
tp dia punya kecoh....kussemangat...


yang nie plak time dia main berger
alaa...zaman kita dulu2 lain bunyinya..
zaman Batrice dah bertukar jadi berger...


Tengok ler betapa mak jemahnya dia kan bila ngan kengkawan







pastu tukar main "gelek2 telur plak"





 Batrice with Hawa (tudung purple - kawan sekolah baru ) and Wanie (tudung pink - BFF sekolah lama)


yg nie bila dah over sangat
nak2 si Rehan (kawan lelaki sekolah lama dia ikut join) siap baring2 hah
aku dah rimas dah bila jadi camnie.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

last but not least
culik jap semata nak bergambar dengan Batrice
kalau tak camtu...dia tak nak..tu pun nak lari2...coz' kawan2 dia dah start main lari2 dah

4 comments:

Lynn Hamzah said...

salam zana...
kak lynn singgah sini plak...

anak dara ko makin lawa la...
kalau ada anak lelaki dah tentu kak lynn kenenkan dgn batrice...

hehehehe...

norhidana said...

aduh la... hehehhe biasalah mcm kite budak dulu dh jmpa kwn2 tak ingt dh kt mak kite... heheh

suke nengok batrice ketawa putih cantik tersusun je gg dia

Neeza.Areef said...

eh anak aku pun main burger2 tu..mula2 aku blur tp aku layankan je..

kemain si batrice npk dia ni 'leader' kt situ..peramah bdk ni pndai bekawan

sW33tdARLiNG said...

tak pakai baju kurung yaa batrice.. hehehehe