Followers

Wednesday, April 4, 2012

Dah tahu nak cantik-cantik aje

Ewah......adik manis seorang nie dah makin demandingggggg ok
bila aku ikat rambut dia macam nie tampa jambul kat depan...boleh plak dia kata

"echa rasa mcm tak cantik lerrr mama ikat macam nie"
"naper plak....kan mcm selalu"
"echa rasa rambut echa botak sebab takde yang kat depan nie..." sambil dok ucap2 dahi jendul dia tuuu
 "ala....cam nie kan kemas...nanti echa nak tulis rambut takde ler masuk2 mata"
" tak nak lah...echa nak ada rambut depan...."

amboi2....baru tadika ko dah pandai erkk nak cantik


akhirnya....gigih gark ler mak dia sikat keluar jambul setoet dia tu..


baru ler ada senyum sikit adik manis nie

Semakin hari semakin demanding....
kalau dulu tak kisah mama dia nak ikat macam mana pun rambut dia tu..
tp laaa nie.......requested nak rambut kerinting lerrr....maksudnya rambut tocangg
nak ikat senget lerrr...nak ikat dua lerrr
tak nak letak reben hitam..nak reben merah ler..
nak letak clip rama-rama ler...

adeh! udah ler kalau pepagi hari tu....mama dia kelam kabut nak bersiap
tapi kerana anak...layan kan jugak lah kan......

pssttt : Start semalam dia dah buat latihan untuk pertandingan hari potensi tabika dia untuk tahun nie.... This year...dia join acara menari zapin..ewahhh!...siap dah tunjuk step dah balik rumah semalam......lepas mandi ambil baju kebaya dia.....tnjuk step zapin dia...alahai...sweetttt jerrrrrr.

 

7 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

lahaiiii sebijik perangai annur ! ewahh mesti cute nanti, ko buat video zana... ni tadika annur senyap plak, selalu time ni dah bz ngan latihan sukan...

lieyalatif said...

wah zapinnnn!!! mesti comey batrice nanti....tu baru name anak johor sejati sbb tau gerak tari zapin...cewaaaahhhh!!

biase la tu zana, budak2 skrang ni advance.....pandai dah melawa n demand mcm2 heheeheh.....layankan jek laa si puteri sorang nie heheheeheh

rasp said...

memang i puji tul batrice nie...
dia pandai melawa and pandai posing...
suka tul i tgk dia tau....

sis, nanti amik video la dia nari zapin....
mesti cuteeeeee....

norhidana said...

dia dh pandai melawa lah,,, dh tgk mama dia pun gi keje lawa2....

nsb lah ada unifom kalu tak mau ko fenin hari2 nk mikirkan baju dia... heheheh batrice2

Neeza.Areef said...

mujur nk jambul skit klu nk fringe ke..gigih la mama nk ptg fringe pg2..hihi

hamboi zapin plak...kemain lg aktif bagus2

zh-ena said...

bdk2 skang nie memang dan pandai melaram
sama macam umairah eheh

wanie said...

anak dara mesti pandai nak melawa kan...

wah batrice menari zapin..mesti comel kan dia menari