Followers

Wednesday, June 27, 2012

Rumah Peranginan KoMARDI Cameron Highland

Aduhai...membusy hari nie...
hari nie nak update citer pasal tempat penginapan kami masa trip ke Cameron Highland hari tu
btw...semua dah di uruskan oleh Ketua Rombongan....
kami-kami yang ikut nie tinggal bawak diri jer.....
rupa-rupanya ketua rombongan bawa kami menginap di Rumah Peranginan KoMARDI Cameron Highlan.

Rumah Peranginan - so setiap rumah ada 2 bilik
ada type A ngan harga RM250
and utk type B plak harga RM200
yang membezakan ialah...type A 1 bilik katil Queen Size and 1 bilik lagi 1 Queen Size Bed + 1 Single Bed. Ada mini freezer.
while type B plak 1 bilik - 1 Queen size bed and 1 bilik lagi - double single bed. takde minii freezer.


kami dpt rumah type B
so, rumah 4 orang.....

ini our room.....tido berdua ngan Batrice ...rapatkan katil.....
coz' our roomate nak tido luar layan bola.


ada kettle and microwave....
leh panaskan makana yang di beli kat Pasar Malam Brincang tu.


nie bilik utama - 1 Queen size Bed

setiap rumah ada water hetar..
fuh kalau takde....mau tak mandi pagi memasing...
main celup2 cam citer P. Ramlee...


no rumah kami..
yang penting bersih.


the view from coridor


So, if berminat boleh ler stay kat sini bila naik ke CH tu
selain rumah peranginan nie...banyak gark homestay kat area2 situ..
just pilih2 jerrrrr



9 comments:

Neeza.Areef said...

nmpk ok je tmpt ni
siap bg microwave good2

POSH76 said...

tgh plan ni nak ke CH...bagus gak tmpt ni...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

betul kata awak zana,
kalo tade waterheater, mau jd kambeng tau..
hahah.. nk amek wuduk pun terketorketor beb!
mau bertempekkkkkk aje kije die duk sana, hahahhahaha

Sidratul Muntaha said...

hohoh..
smpai jugak ko kat sini
aku entah bila nak smpai2 nih

lieyalatif said...

selesa gak tu zana...alah nak tdo jek pun...selelbihnye kite nak berjalan soping2 sakan...pada aku ok sgt2 dah nieh.....

sonok batrice dpt ikut ko...lepas ni wajib gi lagik ngan hemlin plak..cian en papa kene tinggal ari tu heeheheh

atty's said...

cantik apartmentnya..

norhidana said...

bestnyer... mmg cantik umah tu... bilik pun best... tak sbr nk bwk aiyan gi CH.... tp nk gi situ kene book blik awal2 lah kan...
cpt2 upload gambar supink2 heheh

Rosiah Rasidi Rasidi said...

sesiapa berminat untuk menginap di Rumah Peranginan Komardi boleh hubungi 012-484 0852 (cik ros)
atau online booking di www.komardi.net

atoi ajoi said...

Bulan disember ada kosong lagi tak?