Followers

Friday, August 3, 2012

Gigi Kekal vs Gigi Susu

fuh!...
betul-betul bersawang dah blog nie.. since 1st puasa sampai ler ke hari ke-14 dah tak berupdate...adeh!

Tak banyak citer sepanjang 2 minggu puasa nie.....
rutin tahun nie tak sama cam tahun yang sudah-sudah
tahun nie gigih masak hari-hari...lauk simple2 jer pun.......makan bertiga, banyak mana lah kan....

Btw.....nak citer....pasal gigi Batrice...
nampak tak bulatan biru tu? hah!.....ada gigi baru nak tumbuh kat belakang gigi dia yang sedia ada sekarang nie...
aku rasa gigi kekal dia nak tumbuh kot.....
nampaknya nak kena gi dentist ler check
takut kedudukan gigi kekal tu  nanti tak cantik ler plak if gigi susu dia tu tak di cabut....
and
aku confident.....yang sebelah tu pun nak keluar gigi kekal sama tu...

7 comments:

Neeza.Areef said...

gg batrice x goyang lg eh dh tmbuh lagi blkg dia..mmg kna g dentist tu klu x nnti dia menolak

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

pergi la ke klinik gigi zana.. kuat betul gigi susu batrice tu yg x goyang2..annur dah selamat lama dah gigi susu dia, now dah makin naik dua2 gigi bwh dia... cuma yg atas tu goyang sket sgt...nk p cabut kt klinik gigi sian plak aku..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...
This comment has been removed by the author.
Rasp said...

seriau lak i tengok sis...
memang lah nak kena gi dentist...
sayang kan gigi susu dia still elok....

lieyalatif said...

e'eh cepat batrice tumbuh gigi kekal kan zana....mia ni yg dok cabut ari tu pun rompong lagi....

bawak gi dentist la zana tgkape yg patut...kalo dibiarkan takut nanti berlapis...siap lee kite kene stenbai ongkos tuk pasang dawai ekeekekekeekek....

Mamamya said...

sama kes dgn damya lah ni zana..akak aritu x perasan gigi kekal dia dah tumbuh..dah nak sama tinggi dgn gigi susu...cepat2 pi bawa jumpa dentist,terus cabut 2 btg. masa pi jumpa dentist risau juga klu dia menangis rupanya ok jer sbb budak2 x kene bius mcm org tua...cuma disapu gel perasa strawberry jer dah kebas... :)