Followers

Friday, August 10, 2012

PopLooK - Shopping Online

Haish......start dah penyakit shopping online aku nie
pantang ada $$$ lebih sikit dalam account...laju jer nak transfer lepas belek2 mana yang berkenan di hati.
he he he he...

the latest.....aku order dress dari POPLOOK..


ahak....orang dah berzaman pakai...aku baru kedek2........
bukan apa.....ntah dah berapa puluh kali masuk website POPLOOK tu....tangan tu kekadang gatal jer nak order......tp asyik ler terhalang....
semalam ngan penuh nekad aku tekad button ADD TO BAG....bag alam maya
tekan tu tekan nie..
DONE..

fuh! tunggu order sampai jer...
he he he he...sure korang sibuk nak tahukan apa yang aku shoppingkan tu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bulan2 puasa nie kena banyak sabar sikit yerkkk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaa

TALL Chiffon Maxi Dress - Maroon Feather 
RM69 jerrr


ntah macam mana ler rupa aku ngan dress nie yerk

9 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

pasti comey + gojes pasal kamu dah slim! hehehehe eeee jelessssssssss...tp x pe, ku akan mengejar mu zana...

hihi tetiba aku teringat angga. mesti dia tkejut tgk klu tetiba ko dah slim...mih mih mih

-Sharleenz- said...

aku pun suka sopin kat poplook ni wey... memula takut gak nak mik dress ni, maklumlah bukan setinggi model.. kang wat sapu lantai aje... sekalik mujur ada 2 saiz utk tall ngan utk org2 cam aku lettew... sekali beli berkali2 nak beli lagik... kompem gojes ko!!!

Neeza.Areef said...

aku poplook bli blouse..lom pnah bli dress..tingiiinn nk bli dress tu tp takut x kna lak

Lelord said...

wah bestnya...banyak kali gak skodeng website tu tp hehehee nanti la balik mesia baru beli

Nana said...

aku rasa sure labuh gile klw ko amek tall
aku ritu amek tall skali bjela2 hahah g anta kedai suh ptg

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhhh..nk berkecimpung dgn poplook juga yek..musim kawan2 blogger berdress poplook skang nih..hhehhhehe..kite mmg tak berani cibe..sah2 org komen mengandung 4 bulan nnti..huhuhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kenan jugak yg polka dot tu tp skali terlupa la ari die bukak order tu..
check nyer check S sume dh yillek!
hampehh.. kena tunggu lagi le kot ada blk..

Jasfyra said...

mestila gojes bila ko pakai nnti zana.lawanya!!!

Cho Zila said...

suka gak tengok.. tapi tuler masuk keluar masuk keluar tak beli2..
sekarangni memang kat luar godaan kat internetni lagi...alahai...