Followers

Wednesday, May 29, 2013

Mother's Day yang Special

Mother's Day special handmade card...
ewah....sebulan dah berlalu...tp nak gark citer kat sini...almaklum...baru datang mood nak update blog nie...

this year...dpt 2 kpg card dari kakak.....1 dari sekolah tadika convent dia...1 dari sekolah tadika agama dia..
thanks kakak...


here.....handmade card yang Kakak Batrice buat kat Sekolah Tadika Convent dia...
special siap ada reben2 gitewww...ada love....


Isi kandungan nyer...
oooo...mak terharu oookkk.....


Mama LUV Kakak juta-juta lemon ok 
You're the 1st...you're my SUNSHINE...you're EVERYTHING to me...
my partner in crime..ngeh ngeh ngeh....kawan gaduh, kawan gosip, kawan berfesyen, kawan bermake up, kawan shopping and kawan kutuk Papa...hik hik hik....

3 comments:

norhidana miswan said...

tak sbr aku nk tunggu aiyan bt gitu kt aku... sweetnyer lah k batrice bt gtu...

ieda immi said...

comelnyeeee card kaka batrice buat utk mama dia .. terharu lah ;)

Lily@MamaZaraZareef said...

suka tgk kawan2 dpt kad mother's day dari anak masing2...cute jek budak2 buat kad..hehehe..kite lom merasa lagilah sbb skool zara takde ajar celebrate2 hari special mcm ni...hari guru jek diorang ada wat samnutan bsar2an..wuwu