Followers

Monday, August 5, 2013

Salam Aidilfitri

Yeehaaa

today my last day bekerja....esok dah start cuti...ha ha ha...sakan...padahal kampung sekangkang kera jerr pun.....tapi sibuk gark nak cuti awal mengalahkan orang yang balik beraya nun di utara timur barat......pada kengkawan yang masih gigih di office.....selamat bekerja yerkkk!

Alhamdulillah.....last year bertiga....tahun nie kami berempat....tak sabar nak sambut raya ngan Aryan.....tak sabar nak tengok dia pakai baju melayu...ha ha ha ...lagi sekali mama dia sakan....agak2 ada tak songkok utk size aryan...samping tak lepas sat lagi..nampak samping jerr...seluar tak nampak.....
takpe dik...xde songkok, mama cari snow cap warna sedondon untuk awak nanti...he he he

So, dikesempatan ini, chewaaaahhh....ayat biasa bila time nak raya....

Zana mohon sejuta kemaaf sekiranya terdapat salah silap perbuatan selama kita di alam maya nie...terkasar komen....or what so ever k.....manalah tahu kan....tak kira rakan di blog...rakan di fb...rakan di alam realiti....mohon maaf sekali lagi.....

pada yang stay kluang, mersing or tenggaroh tu......sila-sila ler singgah ke teratak kami or teratak my parents yerk.....kita eratkan silaturrahim lagi....



8 comments:

mama tisya said...

selamat hari raya utk zana sefamily

Kisah Si Dairy said...

salam aidilfitri..

Puan Mimi said...

Selamat Hari Raya Zana..

Sidratul Muntaha said...

Taqabbalallahu Minna Wa Minkum Wa Ja’alanallahu Minal ‘Aidin Wal Faizin

norhidana miswan said...

amboi2 kampung dekat pun balik awal ek heheheh... aku pun gerak balik esok jugak... selamat hari raya utk ko sefamily yek zana... seronok lah thn ni ada si aryan

Emy Omar said...

Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin ye Zana.Tahun ni dah berempat makin meriah la nampaknya ye

Rasp said...

pakaikan aryan songkok haji@kupiah sis...
mesti chomei :D

neway, mohon dimaafkan kekhilafan diri...
Selamat Menyambut Aidilfitri...
Maaf Zahir dan Batin ...

Lily@MamaZaraZareef said...

selamat hari raya buat zana n family..biaselah ada bby ni mesti eksited giler nak smbut raya pertama dgn die kan..=)