Followers

Monday, October 21, 2013

my 1st teeth

Isnin datang lagiii
yeeaaahh....nak citer pasal Gogon lagi.....he he he he...now dia hot stuff kat blog mama dia
banyak citer pasal dia jerr......

ok..hari nie nak citer pasal GIGI dia...
hoooreeeeyyy...
genap 6 bulan....gigi 1st gogon dah tumbuh...
cer tengok carta kat bawah nunn....
gigi bawah dia...Central Incissor dia dah kuar dahhh

patut lerrr sehari dua nie.....lidah dia dok main2 kat gusi...
rupa2 gigi dah kuarrr...

Alhamdulillah ler tak demam ker apa....meragam pun tak...
Kakak Batrice dulu pun jenis tak demam or meragam time gigi tumbuh..tau2 jer dah keluar...


orang 1st yang perasan gigi si Gogon dah kuar tahu sapa?
kakak Batrice....he he he he..boleh gitewww.....
dia yang rajin dok kelebek adik dia hari-hari...

so..lepas nie siap sedia menadah kena geget dengan si Gogon nie....
 

2 comments:

lieyalatif said...

yeay!! dah tumbuh gigi yeak aryan....pas ni leh mamam sedap2 dah.....heheheh.....

kemain lagi batrice yeak zana, mmg caring betul die ngan adik die....die rajin mengebek adik yeak....bagus2...leh harap ni tologn jaga adik nieh....

diana said...

lepas ni siap la ..semua nak digigit ya,,hehhe