Followers

Monday, September 29, 2014

Yuhuu...any body home?

Yuhuuu
Missed my lil hensem boy tak ?
Missed my Aryan Iskandar?

ha ha ha....bukan takat bersawang lagi dah nie.....
anak pokok dah naik sampai kebumbung....

maafkan hamba penunggu gua....sekarang juga hamba tebas segala lalang anak pokok nie..
zasssssssss

Hik hik hik.....
taraaaaaaaa

my lil men berlagak macam pandai sangat main piano tu..
kakak x lama nak exam tu yang kena paksa berlatih tu...tp dia jugak yang menyibuk....


pejam celik pejam celik
dah nak masuk setahun setengah dah anak bujang ku ini..
cepat nyer masa berlalu
mama rindu bau baby musyuk2....sekarang bau dah macam2.....dah kurang syiokkk

Pstt : PROMO MEALSHAKES buy 3 FREE 1 and Collagen Powder buy 6 FREE 1 tinggal 2 hari je lagi nie...
cepat2 sapa nak..harga kebaboom meletup murah....
PM jer Zana yerk.

 #ShakleeEffect
#yourSID
#ZanaNordin(1043542)
#Wassap:0137712383



 

4 comments:

LYAfrina said...

Waaa.. lagak gayanya nmpk pro tu

Lynn Hamzah said...

lama ko x update zana...busy sokmo yer...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha...gaya jer lebih tu Lya....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lyn..tu ler...bersawang bagai dah nie......