Followers

Tuesday, July 28, 2015

looking for ROYAL BLUE theme ....ha ha ha

yeaayyy ..... dah seminggu raya baru vacuum rumah...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin untuk kamu ..kamu ...kamu and kamu .....
haaa ...untuk kamu laaaaa

So, apa kaler tema korang tahun nie?

Biru?
Pink?
Kuning?
Merah?
Itam?
Kelabu?
or
Hijo?

ha ha ha ....
tp memang confirmed semua cun melecun hensem vouge di pagi raya kan.....
di sunatkan memakai pakaian yang terbaik di pagi 1 Syawal ...wah giteww

Tahun nie tema Family Tok din
ROYAL BLUE .....
dari moyang..atuk ..nenek ..anak..menantu bawa ke cucu semua biruu ....



tengok memasing upload pic raya kat FB .....ramai yang sedondon sama kaler...
2015 tema ROYAL BLUE win ....yeaahh

So ...sapa lagi yang sama tema ngan kami..cer komen sikit ...

yang lelain pun komen ler sekali .....nak tengok korang punya kaler tema ....

 

2 comments:

Nana said...

ni tema kita last year ni hehe
tp ktorg xpernah lg sedondon sekeluarga gini

norhidana miswan said...

cun wei... royal blue tu tema raya thn lps... royal blue pink...