Followers

Thursday, February 18, 2010

Accident otw balik tenggaroh

tonggang terbalik dah entry aku erk.....tak kisah ler...janji korang paham kan.....yang mana dulu yang mana kemudian tu xde kaitan pun antara satu sama lain....he he he...

so....cuti raya CNY  tu....we'll balik Tenggaroh sebenarnyer.........Sabtu petang baru gerak.....biasalah...sebelum balik kampung, harus ler aku jadi bibik dulu siapkan sumer.....baru ler relaks sikit nak balik kan..xde ler terkenang2 baju yang berbakul2 tak di basuh or...rumah tak bermop....



Sampai area dusun panti......beratur keta panjang giler....x pernah di buat jammed kat situ camtu panjang sekali.......heran gark.....laling hubby aku cakap, sure ada accident nie........


Dekat 45 minit gark ler kitaorg stuck dlm jammed tu.  Batrice dah bosan......jangan kata dia.....aku pun dah panas bontot.......laling hubby plak, kemain sopan santun malam tu ikut peraturan....kalau tak, selalu tu sure dia dah redah potong belah kiri dah.......

Ko nengok ler gelagat budak dah bosan dlm keta nie.......ntah apa2 ntah.......yang terbaru dia dapat skill panjat2 dlm keta......tangan dok pegang seat depan...sambil kaki dok panjang seat belakang.....boleh bayangkan tak nie.....aku pun tak tahu nak terang camne erkkk.....

 
  

ha, beh kurang camtu ler....korang imagine sendiri ler camnie.......
kena sound ngan mama dia.....dia marah kita balik siap nak pukul ngan bantal lagi....kalau bantal kecik tu takpe lah jugak, nie gigih dia pi angkat bantal besar nak hempuk kat mama dia

 

bila dah dpt jalan.......baru ler tahu sebab naper jalan jammed giler camtu sekali

 

tu dia........nampak keta yang dok terbalik tu......accident rupanyer......ada sebuah lagi keta dok tersadai...tp yang tu x sempat nak snap.........rasanyer diaorg bertembung kot......!!!!

4 comments:

zh-ena said...

emmmmm biasa la tu bila musim perayaan selalu ader jea xcident kan

☆ lieya latif ☆ said...

lamenye zana ko jem......tu ar kan aku dulu camtu ar, balik dari putrajaya ke johor..selalu kene jem panjang....sampai sejam tak gerak2.....tu skrang ni aku biase bertolak pukul 1 pagi.....balik je keje, mandi terus tdo....kul 12 bgn ...mandi2 terus jalan.....mmg lapang ko jalan...keter tak byk tapi tu ar, shah ni pun bukan jenis tahan mate....kena laa aku dok ngurut2 n layan borak heheeheheheh.....

Wansteddy Tales said...

saya balik kl haritu pn jem dr perak. tp xde la seteruk jem blk musim hari raya. syukur perjalanan kita selamat kan zanna. itu yg pentingnya. biarkan lmbt asalkan selamat n xkena saman. huhu

mamaaerish : said...

sama la kiter... ader jer accident ms balik kg... takut kan tgk....