Followers

Monday, February 22, 2010

Khusyuk menconteng........

tekunnyer si Batrice menconteng....nak kata menulis...x nampak lagi kan bayang2 huruf tu...so, let's call it as "menconteng".  Kejadian di rumah mak tok dia..........he he he...masih tak abis2 lagi citer padahal adah almost 2 week berlalu....lantak.....bila mood M sudah mari.......x leh nak kata apa dah......

Di sebabkan kat rumah mak tok dia.....so, dia dpt kelulusan menconteng guna marker pen.......kalau kat rumah sendiri......jgn harap ler nak dpt lesen pegang marker pen tu.....lesen nak jeling2 pun belum tentu lepas.

let's check apa yang dia contengkan dgn penuh khusyuk dan tawadduk tu.....


Beria2 dia menconteng....penuh perasaan....seronok tengok dia fokus buat kerja camnie......takpe...nanti dah pergi school, belajar rajin2 yerk princess.


tapi tu arr....kalau dah nama buat kerja depan tv, sempat lagi tu layan citer kat disney channel.......hu hu hu...umah mak tok jer amik package yang ada disney channel.......

 
"mama dah siap"......he he he ....
 

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

dah boleh belikan buku utk dia la zana...buku utk menulis ABC 123...yang ada titik2 tu...nanti bila dah masuk school x ler kekok sangat pegang pencil...try la...sure dia excited...

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...rajin2...btul ckp kak lynn tu belikan laa buku ABC yg ade dot2...so nanti die boleh ikut dot2 tuk tulis huruf....aku pun mule2 kenalkan buku tu......skrang alhamdulillah....mia dah boleh menulis n kenal huruf ....membace pun dah boleh sikit.....mija pun sofar boleh dah, tapi die tu manje lebih....so bace buku sikit mule laa bagi alasan ngantuk ar, penat ar....

Ieda Al-Habsyi said...

rajin lah c comel ni, takpe, conteng2 kat c2, jgn conteng kat dinding sudah macam aunty kecik2 dulu, eheheh!! :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lynn - mm....buku abc & 123 tu dah byk belikan dah kak.....abis punah ranah sumer nyer...dia lagi suka conteng2 kat kertas kosong camtu.....