Followers

Thursday, February 4, 2010

Voucher Genting Highland

sudah sampai...voucher genting yg beli ngan amy a.k.a mama tisya......

hooyeeehhh

 

lepas nie...mau check2 tarikh nak naik genting plak......mmm...akhir bulan 3 kot sempena anniversary kami



tengah pikir nie....mau duduk 1st world hotel ker duduk Awana Genting?

any IDEA!



hik hik hik...lain plak muka anak dara ku pakai topi bagai...korang rasa cam muka sapa erk?

aku rasa cam muka kasih anak nyer si Filla plak....


9 comments:

mama tisya said...

alhamdulillah dh smp....selamat bercuti & celebrates anniversary di puncak genting....kita aritu stay awana cz aritu tk sempt nk main2 indoor or outdoor tp kalo nk dkt ngan tmpt main2 tu stay la first world...sure batrice tk sbr nk ke genting

Dee said...

duduk first worldlah zana..dkt nk gi mana2..kalo awana..nk kena naik shuttle or drive ke atas..leceh..

cikpuanmieza said...

asyik berjalan je korang ni..jeles wehhhhh... dah ada pak nikon yg temankan mesti le semangat nak jalan kan.. zana, nt xchange link ye

lily azliyana @ mama zara said...

wah..bestnye nak gi genting plak yek..aritu ingat nk beli gak vaucher ni tp lom smpat tanye dh habis plak..teringin nk bwk Zara masuk snow world..aritu mase 1st time bwk die kecik lagi, tk leh masuk..=p

Sidratul Muntaha said...

awana,awana...
ekekee..
best..
1st hotel dah prnh gi tpi prefer awana!!
yeeeeeeeehaaa!

Jasfyra said...

aku setuju zana..mmg sebijik cam muka anak filla..hihi

wah, nk bercuti lg..syok..huhu

rasp said...

1st world tu dekat laaa kat atas tu kan...senang nak gi theme park bagai...
tapi awana cantikkkkk hehehehe

umie said...

zana kawin bulan 3 gak ker? brpa haribulan? umie 19/3...umie lak nak balik sarawak kot bulan 3 ni...berjalan je je kita ni ek..hehhee

watie said...

nak itutttttttttt nak itutttttttttttt