Followers

Thursday, April 15, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair.


Uish....x sabar plak nak tunggu hari SABTU....nak menghavockan diri @ event nufnang nie...1st time aku nak join...walaupun jauh....tp aku gigih gark nak datang......bukan nak kejar sangat pun RM50 yang bakal nuffnang kreditkan kat account nuffnang aku tu.....tp lebih pada nak memeriahkan majlis.....bukan senang nak dpt invitation pergi event2 mcm nie...almaklum....aku nie blogger tegar kecil-kecilan jerr........

So, sapa lagi yang pergi yerk..........Kak Mimi, Nurul, Amy, zh-ena, Azie....jumpa kamu di sana yerk! he he he he he

Esok baru ler aku pergi.........masuk office pagi jer........petang aku bertolak ke KL naik bas berdua ngan Batrice........nasib ler boss aku pun cuti....so, xde ler rasa bersalah sangat nak ambil half day kan.....

Korang mesti pelik apsal aku pergi berdua ngan Batrice naik bas....hah......cuba ler korang teka kenapa?....ha ha ha......cam ngeng erk suka suki nak suruh orang teka.......act...laling hubby aku gerak dulu naik KL malam nie........naik kereta lah kan.........coz' dia ada kerja sikit nak buat @ JKR. Ikutkan nak gark naik sekali ngan laling hubby....tp bila memikirkan cuti aku yang makin menyusut tu......alahai......sat lagi...x cukup plak cuti nak sampaikan ke akhir tahun.........

Minta2 ler aku boleh handle sorang si Batrice esok dlm bas.


12 comments:

Jasfyra said...

wah..enjoy urself k

Cik Nurul said...

Yahooooo akak join jugak..nanti kita jumpa ya...compem kecoh punya bila geng blogger berjumpa hahaha..

Ruziawati Bukhari said...

kak t dtg sgh blog zana arini.. kat mana event ni? sure meriah! nanti kak t nk tgk gmbrnya ye? ok tu.. batrice pasti ok naik bas ngan u.. mesti dia ketiduran..

Ruziawati Bukhari said...

ooo, kat kl.. have fun ok! x sbr nk tgk gmbr2nya nanti! :-)

oli said...

enjoy yaaaa

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

apa2 pun nanti kita jumpa di sana,di sana disana..

LyNn HaMzAh said...

bestnyer zanna...ken salam kat geng blogger yer...

[-suziey-] said...

jmpa di sana yek...dr mane? jb ke?
dulu ade join blogger gathering kan? dr jauh la tu yek? heheh byk plak soklan

~~ciklinn~~ said...

selamat berjimba2 yer dik....

zana..oleh sbb aku duka gilerr idung batrice yg mancung tu.. udah terkenan kat umar idung yg cantik itu..cuma umar ada kembang sikit belah bawah ikut abah dia... wakakkakakkakakakka

♥Azie♥ said...

jumpa sana zanna..ko dapat email tak kita kena pakai kasut tutup & berstokin kan...??

Anak Perak said...

wah x sabar rasanya nak jumpa ramai blogger melayu. selalu event nn ramai cina jer. jumpa disana. klu jumpa jgn x tegur.hehe..

watie said...

selamat bergumbira :)