Followers

Thursday, April 15, 2010

Lepas Sorang-sorang pergi

mood aku takde arr hari nie......pepagi lagi dah dpt berita sedih...3 orang sekali kawan office aku di tukarkan...tiga-tiga plak tu tukar ke Balai Polis....

Kak Im - Balai Polis Sri Lalang, Kluang.  Kak Im mmg minta tukar....tp tak sangka plak secepat ini.


Kak Roha - Balai Polis Simpang Rengam.  Aku nie baru nak berbaik-baik semula ngan kak Roha.  Baru nak bermesra-mesra balik ngan kak Roha. 


and
Saleha - Balai Polis Kulai.  Yang nie sorang nie lagi ler aku sedih...dah ler tengah cuti bersalin...naik2 dah kena tukar......baru nak happy balik nak berjimba cam dulu2.....alahai kak chik.......rindu ler nanti ngan ko kak chik......


Ntah-ntah lepas nie turn aku plak meninggalkan PSR nie........mana tahukan.....!


6 comments:

NoRwAnI nOrWi said...

alahai siannya ko zana..sekali 3 opismate nak transfer...sedihkan?gomen ni pun satu..nak amik staff tu,amik la rakyat tempatan...x payah transfer2 dah...senang...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zana, perasan tak semua kat IPD.. sebab kawan akak pun baru dapat jugak kat IPD Kerian. mmg sekarang dorang kena buat pertukaran besar2an, tu pasal dapat cepat jer kakak yang mintak tukar tu..

LyNn HaMzAh said...

korang nie lantikan kerajaan negeri ker? apesal sampai 3 org sekali kena tukar...

umie said...

zana: majorit semua dapat kat balai polis...kawan umie ada 6 org dari ofis umie dapat balai polis..kelantan 2, kedah 2, jb dan terengganu...

.: SharLeenZ :. said...

tukar angin.. hehhee.. walaupun bertukar ada pesbuk tetap rasa cam depan mata... tak gitu? ;-))

watie said...

dapat kawan baru laa nanti yer??

reply = cantik ke?? time kasih (kembang montot) kang jangan terkejut jumpa betul2 nengok cam muka momok kikiki..

x potong pun rambut.. akak kan selalu ikat jek rambut.. eh dulu rambut panjang dah lama potong.. rambut depan tue kena sabotaj papa mya pi potong pendek giler cam si pekan jadinya hihihi