Followers

Wednesday, April 21, 2010

The largest Gathering of Blogger

ikut rekod ada lebih 518 orang blogger yang berhimpun that day....ramai kan...tp suppose ramai lagi if setiap blogger bw kawan memasing kan.....tu pun aku rasa ada blogger yang dpt jemputan tapi tak dpt nak hadir......he he he....


Perhimpunan kali nie masuk Malaysia Book lf Record yerk....utk Gathering Terbesar Blogger....wah...bangga gitewww....ada jugak menyumbang utk rekod malaysia kan...ahaksss...


VVIP... from Malaysia Book of Records, dari Gatsby and Mr. Timothy Exec. Director of Nuffnang.



inilah dia co founder nuffnang...mr. Timothy


Ready utk majlis perasmian.....trang trang taaaaa


yippie yippie....secara rasminya......The Largest Blogger Gathering @ Gatsby Deodorant Street Fair di rasmikan...


see....semangat para blogger nak mengambil gambar....mcm2 skill ada ko.....




13 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

semangat smua masa nikan.. tp akak pun respek kat kau, sebab dari jauh kau sanggup turun ke sini semata2 nak join even ni. orang yang dekat2 pun tak mo join. rugi kan

Ieda Al-Habsyi said...

bestnyer! :)

Cik Nurul said...

betul kata kak mimi..sanggup turun dari kl untuk join this event..tabik springlah..tapi yang musykilnya masa perasmian tu tiba-tiba akak hilang bila cari tengok duk depan pentas ngan kak mimi sebab nak ambik gambar punya pasal..lawak betul lah akak ni hahahaha

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak mimi - ha ha ah......semangat itu penting kak....tp tak boleh selalu lah...sesekali tu boleh ler laki aku melayan...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ieda - mmg best......

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

nurul - ha ha ha...harus menyelit2 dik nak kedepan tuk ambil gambar.....kalau tak nanti tak dpt gambar....

mamaaerish : said...

wah... grandnyer.... ;p

nafiiz said...

wah betul-betul bersemangat zana ni...
event nampak macam best ajer kan.
dia sebenarnya event apa?
sorryla nani ni lambat sikit..

☆ lieya latif ☆ said...

wah best....aku pun dah tgk pic dari blog nurul ngan kak mimi...mmg happening....harap2 pasni ade laa lagi die buat...leh join plak....dpt kumpul adiah tu....mmg menariks!!~~

Lily @ Mama Iqa said...

sanggup ko ye dtg dr jauh..hehe..skali skala takpela kan..seronok jumpa ramai2 blogger nih..

~~ciklinn~~ said...

chaiyokklah cik zana....

atty's said...

itulah .kalo takde hal .mesti kty pun ado ..

[-suziey-] said...

kita time ni sibuk main game komputer collect point..hahahaa