Followers

Wednesday, April 28, 2010

Model Kluang Railway

wah gitewwww tajuk...nak glamer jer kan.......


tengok ler anak dara aku nie........dari muncung panjang ala-ala boleh sangkut hanger baju...terus tukar watak jadi seceria-ceria riang gembira kanak-kanak ribena.  Siap berlari-lari lagi ala-ala filem hindustan.


jom layan photo gedik anak dara aku  yerk........jangan sampai muntah udah lerrr...


di sebalik tiang pun dia boleh nak pose.......sumer pose nie takde paksaan yerk...dia sendiri pandai nak pose


cak cak cak.....he hehe...alalalala....tomey sungguh budak tocang dua nie....anak sapa ler tu yerk...hik hik hik hik..abis ler...syndrome keperasanan mama dia dah sampai daaaahhhh


apa ingat Batrice jer ker nak glamer posing kat railway nie......papa dia pun nak gark merasa glamer di photo gedikkan ......


2 orang pujaan hatiku......cinta matiku..........dan kadang-kadang boleh buat aku sakit jiwa......hahahahah


lagi posing gedik oleh anak dara ku............."mama....echa flyyy" katanyerrrrrrr



model gedik mak ngan anak.....he hehe...



dah puas posing-posing...time for balik....hu hu hu.....tengok ler anak dara aku nie...lari sana lari sini bila ajak balik............



akhirnyaaa.........dpt gark tangkap dia.........


tp tulah...ada plak tragedi..........berdarah kaki gebu anak dara aku...sibuk sangat nak lari dari kena tangkap ngan mak dia...salah step...terus tersadung....tp sikit jer lah ....no hal lah........mak ko dulu, abis koyak lutu main pasir punya pasal.


so...bila dah luka tu.......baru ler reti nak balik


oppss...lupa nak bagi tahu.......parking kat sini kena bayar yerk....60 sen jerr.......tak kira ler berapa lama pun korang parking kat situ......dari pagi bawak ke malam bawak ke esok pagi pun, bayar tetap 60 sen....and selalunyer mmg WAJIB dia yang jadi tukang bayar.........


oppppsss..........ada lagi sebenarnyer story mory kami hari ahad lepas...........balik dari Railway nie...tak terus balik rumah.......ada 2 xtvt lagi..........keh keh keh keh...x dpt ke Jom Heboh @ Danga Bay...we'll heboh2 kat bandar kluang jer pun jadi lah kan.....feeling dah cam pelancong asing kat tempat sendiri.


Hu hu hu...ngeri tengok gambar sendiri..........

11 comments:

mamaaerish : said...

leh wat commmercial tuh... wallah....

Cik Nurul said...

alamak ada model barulah hehehe..

lieya_latif said...

kemain batrice posing...suke aku tgk aksi die zana....

aku tgk pic ko ni, tingat aku pestime naik keteapi.....dari kelantan ke kluang laaaa...tu laa last....rase cam nak naik lagi ....tapi bile dan nak kemane yak....naik ERL pun jadik laaa keh keh keh

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

model da cantik, view dah lawa.. tp tudung ni mana?? mana?? heheheheh

ratna said...

model cilik tu happy nya dia tgk lari sana sini..

[-suziey-] said...

hehe sakan batrice no..besela budak..pantang dpt tanh..xpela luka sket2..brula rock..ekekk:p

kitatauke said...

percutian naik keretapi ke ni????

rasp said...

hepi sungguh tengok model tu...
nak membesar harus lah sana sini tercalar skit kan sis...sropa laa dgn si kecik i tu...

Puan Iza said...

Model cilik!

Sham Ummi Echa said...

mmg comel pon model brtocang dua tu.. makin pnjang da rmbut batrice.. halus je plak tu..

eh laki ko kaler rmbut ker??

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

cantik sggh view ...makin lawa pic2 ko amik :)