Followers

Thursday, April 29, 2010

Pelancong Asing Di Bandar Sendiri

Jom tengok apa lagi xtvt kitaorg hari ahad yang lepas......ingat KLUANG nie takde tempat menarik ker...? walaupun bandar kecik...tp MACAM-MACAM ADA...cam iklan ASTRO ler plak......


Ohooo............dua oran kechentaan saya yang berlagak mcm pelancong asing di bandar sendiri...............keh ekeh kehe.....si anak dara siap ber topi kerja atuknyer....gara-gara matahari tegak atas kepala tp still tak reti-reti nak balik rumah lagi....hu hu hu hu...saya yang menurut perintah ANAK.  Mengembirakan anak perempuan itu adalah satu pahala yang sangat BESARRRRRRRR


Dongak-dongak tengok atas. Tengok apa ler tu......


haah...binatang comel nie lah yang kena skodeng dek dua orang yang tersebut di atas tu.........MERPATI dua sejoli...tp yang nie dah lebih dari dua sejoli...dorang pakat couple reramai kuar dating kot....



Hah!.......terbukti sudah...........Kluang nie macam-macam ada.........see...xtvt beri burung makan......free lagi tak kena bayar....kalau bayar pun...tu haha....kacang RM1 jerr....utk tabur kasi burung-burung tu makan.....syok kan....tp kalau dah tengah panas buta...syok apa nyer........



Act....nie xtvt yang biasa budak nie buat bila ngan nenek & atuk dia...mak pak dia nie jadi tukang turut bila time-time cuti jerrrr..............agaknyer burung-burung tu pun dah naik kenal ngan anak dara aku.....dah tahu, bila budak kecik nie datang sure ada makan BESARRRRRRR punyaaaa..........



see.....uncle2 yang dok berborak kat tepi bangunan tu............kemain lagi ingat we'll nie bukan orang KLUANG....mau taknyer....ngan aksi ala-ala pelancong asing di bandar sendiri & DSLR tergantung di leher........keh ekeh kehe.....



Memang rentung lerrr layan budak kecik nie hari ahad lepassss............

10 comments:

mamaaerish : said...

eee bestnyer... x sangka la...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ni betul2 cam pelancong ni.. cam kat negara mana tu yang orang main campak2 makanan burung tu.. jinak2 plak tu burung2 nye.

amboi semangat hemlin berbaju gatsby. hehehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Eb - he he he...meh datang kluang meh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak mimi - berangan jer lebih tu kak...baju free kak....tp cun kan baju gatsby tu

[-suziey-] said...

oooo welll...pelancong kasi mkn burrung ke..heheh penuh slang ni:p

As said...

skali tgk cam tempat org jer.. siap ader burung bagai... ya la.. x perasan kat tempat sendri... amboi happy tul anak dara sorang ni

rasp said...

hahahaha a'ah la sis...
ada ghupa mcm pelancong laaa :D

sayang said...

wahh pelancong asing di bandar sendiri ... hahaha

watie said...

bila laa cik mya nak pi melancong kat tempat batrice nie..

comey baju tue leh pinjam hik hik hik

Nana said...

alamak rindunye nak g kluang...hubby ada keje kt sana nun