Followers

Thursday, April 8, 2010

Mood pagi KHAMIS

oo.....sudah hari khamis......esok jumaat.....lusa tulat........CUTI...hoooyeeehhhhh......

oppss.....suppose today berBATEK kan bg kakitangan kerajaan....tp aku hari nie malas nak berBATEK....pakai kebaya polos jerrr............kaler kuning kehijauan.  Lagipun boss aku takde.....hik hik hik outstation dua hari...next week baru ler menjelma kat office nie......


eheem.....perasan apa2 tak...? he he he.......cuba tengok bebetul..........tengok bebetulllll...........ha ha ha...sambil kelip2 mata nie.........wink!


Amacam....dah perasan ker? .....hik hik hik.....taddaaa..........hari nie mood nak ber"fake eyelashes".....keh keh keh keh....boss xde...so, boleh ler aku melawa sikit............kalau boss ada...aku nie pemalu sikit.


tp yang nie over panjang ler plak bulu mata palsu nyer.................murah2 jer aku beli bulu mata palsu nie........x kuasa nak beli yang mahal2....yang nie aku beli harga RM2.90.........tp, gam nyer aku beli brand ELIANTO......mahal sikit lah....harga RM18.90....tp mmg best coz' gam nyer kuat...pastu tak meninggalkan kesan langsung....i like !!!


saja nak merepek di pagi khamis....idea tak datang lagi nak update citer apa kat blog aku nie.........

9 comments:

LyNn HaMzAh said...

kak lynn pun tak pakai bj batik hari nie...pakai bj kurung biasa jer...hehehe...

ratna said...

sememangnya memakai fake eyelashes ni buat org jadi cantik..

rasp said...

*wink wink*
sis, i beli kat sasa je glue dia, RM9 gitu...
not bad laaaa...
tapi i kan baru nak 'bermanja' dgn bulu mata pelesu...
so tak tau lah ok ke tak glue tu...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lynn - malas nak iron sebenarnya kak lynn.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ratna - tetiba rasa cantik plak hari nie...wink wink....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis rasp - sini takde sasa ler sis...murah gark glue kat sasa tu kan....yg penting..glue tu kuat and tak menampakkan kesan glue time kita pakai ...ok lah tu sis

atty's said...

anak kty si akak tu .suka benor pakai eyelashes..nie..

Sham Ummi Echa said...

fuh siap pakai fake eyelashes tu g opis.. smpat ke ko siap pagi2.. aku ni nk sapu maskara pon trkial2 ini kan plak nk pasal bulu mata pelesu.. jwbnya x smpat ler aku nk smpai on time

Puan Iza said...

rajinnya zana pakai fake eyelashes....cantik....ni mesti amik masakan nak bersiap2 pagi tu....:-)