Followers

Tuesday, April 20, 2010

Preview : Gatsby Deodorant Stree Fair


Morning...........fuhh............ingat nak update ke "happening" an we'll berjimba2 di Gatsby  Deodorant Street Fair pagi nie...........tp busy sikit.........so.....kira nie cam pemanas entry utk Gatsby yerk.....tengahari sikit bila dah free....aku update full story....sapa2 yang dapat jemputan tp tak pergi tu mmg ler rugi teramat...........

jumpa nanti!

9 comments:

[-suziey-] said...

ye dh panas ni..ekeek;P

atty's said...

tak sabar nak tunggu more pic..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

suziey - he he he.....hang kemain laju lagi update...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak atty - sabar kak sabar....hik hik hik..busy sikit hari nie

rasp said...

wah...all the way dari selatan tu naik ke kl....
cayalah sis....
tak sabor nak tau stori morri!

As said...

best nyer korang pegi... merah sumer nyer.. hehehe
hapdet la lagi.. hehehe.. rajin ko turun dr johor erk... bagus arrr

Lily @ Mama Iqa said...

skali skala lapangkan diri dgn berjimba2 mcm ni mmg best kan.hlg stress skit kan.

update cpt tau bile dh tak bz nnt

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ko sajer buat saspen ek zana. cepat ar update citer lain2

rizal jabai said...

mmg happening gatsby nih,,sempat skodeng aritu..heee