Followers

Tuesday, April 20, 2010

Gathering terbesar blogger - Gatsby Deodorant Street Fair

ini harinya.....taratararaaaaa.......hahaha...semangat berkobar2 ko....walaupun mata aku pagi tu cam tak larat nak buka....tp demi kerana mu nuffnang & GATSBY juga kengkawan BLOG....aku gigihkan gark ler bangun .......pukul 8 aku dah bangun.......siap2 sumer..........pukul 9.30 baru nak turun.....

sms kak mimi &  nurul tanya dah sampai ke belum.........rupanyer diaorg dah sampai dulu...dah siap queue lagi untuk register....kul 10.05 minit gitewww baru ler aku sampai kat parking lot TIMES SQUARE.  Sampai2 foyer dah menderu2 orang beratur nak registerrr.............kalau ikut email nuffnang....diaorg sediakan 10 kaunter untuk register mengikut URL memasing..........tp sesampai.....aku langsung tak nampak signboard untuk registrer mengikut URL...so....pepandai aku queue jer lah......orang pertama aku jumpa adalah SUZIEY...ibu aqeel......kenal coz' pernah join gathering depa last year...this year aku hantar nama tapi tak dpt nak join coz' clash ngan majlis kawen sepupu aku.............lepas tu....baru ler jumpa eryn a.k.a mama tisya.....


Sambil aku queue utk register.....my laling hubby duduk tepi ngan Batrice.....


Suziey......blogger 1st yang aku kenal and aku jumpa


tak lama lepas tu...dari jauh aku nampak si erynn a.k.a mama tisya......pn pengetua....sorry erk....zana cilok gambar nie......hik hik hik



MC of the day......mmg best gilerrr.........

Lepas register.......salin baju........aku gi cari kak mimi, Nurul and Sham......lepas tu....sessi bergambar plak....gelombang MERAH di sana sini.........meriah beb!



ha ha ha ha.........kitaorg port line paling depan utk sessi photoshoot nie............nak kasi clear gambar memasing kan...........


kak mimi lagi lerrr.......siap nyelit2 nak duduk depan...coz' dia kan comel....hik hik hik..ampun kak!


Dan seperti biasa......lepas gedik2 bergambar reramai utk Malaysia Book of Record........gedik sesama sendiri plak.........kata blogger...........





antara blogger yang aku jumpa dan aku kenal .......

 ~ sham, kak mimi, aku and azie ~

~ eryn a.k.a mama tisya ~

~ mama aqish ~

~ mak buyung filla.......comel arr dia nie.....suka aku ngan Kaseh yang rambut panjang mengurai cam apak dia.....sporing memvontot mak pak dia main games sumer...ngan dia pun join sekali.....~

he he he...tu jer kot...tu pun yang aku selalu rayau2 kat blog dia org ........

Bila tengok si Acih kemain sporting ikut filla & pak radie main games dalam tu...nyesal plak aku tinggalkan laling hubby aku ngan Batrice.....kalau aku tahu.....aku angkut diaorg masuk sekali......bukan apa..games sumer tahap bebudak pun boleh join...boleh enjoy......



dah habis ker..? he he he...don't worry...ada lagi lepas nie aku update citer apa yang best kat event nie....
.

14 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

yes yes.... nama ko zanaaaa mama batrice.. aku ni telan semut byk sgt.. tu yg mcm mak nenek!!! heheheh.. syok kan? aku x kenal ramai org pon.. al-maklum.. pelupa... hahaha... asik join korang jek..hehehe.... amacam? byk bawak balik harta gatsby ker?? huahahah.. mak boleh bukak kedai okeh!! hahah

Cik Nurul said...

Hahaha pantang nampak kamera mukaku mesti ada..jgn marah ye kak..nurul mmg happy gilerlah sebab event ni sangat senang nak kumpul point..tapi balik tu ya ampun penatnya mcm berlari 2 hari 2 malam hahaha..

atty's said...

meriah event tu ..rugi ar tak join ..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Filla - ha ha ha...mak tak glamer cam ko...tu pasal ko tak kenal...wink!

aku usha2 gark lepas event kot2 ko open table jual balik harta rampasan perang ko tu kan....kemain byk ko redeem erk....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

nurul - no hal ler dik.....lagi ler akak suker tau...jadi penyeri kat gambar2 yang ada tu....nak harap muka akak...nie langsung tak fotogedik...hik hik hik

tu ar..penat k....otw balik tu...akak terus flat ko...sepanjang jalan tido tak sedarr...sian laling hubby akak drive sesorang......ha ha ha

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak atty - mmg rugi kak tak join..happening gilerr...dah cam kanak2 ribena kami kat sana...

mamaaerish : said...

wah bestnyer... sygnyer eb x larat nk join... ;p

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

eb - mmg best pun...rugi eb tak join...tp takpe..next next next time sure ada lagi event camnie...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zana, seronok kan kita berempat haritu, cama orang gilak main tak hingat donia.. kau dan sham asyik la dengan baling tali kat tiang, akak dan nurul asyik main balik gelang kat tin gatsby, pastu akak lagi dasyat, asyik main parking keta jerk. LOL

[-suziey-] said...

hiks..mau 3 hari 3 mlm xabis n3 gatsby ni..eklekeke:D tp mmg bestla..pantang tala kamera..pasti pose:p

firahadifa said...

melompat dari belog suziey ke belog u ,

u r followed! nape la x follow u dari awal.. if not bleh ambik gamba together masa kat times square tu ari...

salam kenal!!

yong ibu chem said...

fuh, mmg meriah aku nengoknya. dgn kaler merahnya..hehehe. syok la pulak ye aktiviti nuffnang ni. rugi lak aku buat dek je dgn emailnya ari tuh. hehehe

eRiNsZ said...

ni aku jeles lg niehhhh....
zana pon g eakkk
ku cmburu tahap gaban huhhh

Sham Ummi Echa said...

pompuannnnn... bes giler kan ari tu.. dah ler lama x jmpa ko kannn.. kekeke.. aku x tahan nk gelak bila igt event nih ko.. aku ngan ko dok blasah games baling tali tu je kan.. hahaha kt situ la kita dpt byk points kann..

eh byk gak muka aku kt sini..mak cilok eh..kekeke..