Followers

Monday, April 26, 2010

Wall Deco lagi

Petang Sabtu tu.....sempat lagi we'll singgah Pasar Malam Bukit Ayam coz' ayah aku ngidam nak beli ikan pekasam............last 2 week aku balik kampung ada belikan ikan pekasam...ingatkan tak laku...beli ler sepeket jer......rupan2 nya tak cukup.........mak aku cerita yang ayah aku malam2 buta goreng ikan pekasam makan ngan nasi............tu yang mencari lagi tu ........

Kat Pasar Malam tu ........sempat ler aku memborong sticker wall deco lagi.........kali nie lagi murah 3 keping - RM10 jer.................

and tadddaaa.......jom saksikan perubahannyer.......


dinding kat dining hall...........kosong jer kan...x menarik pun.........tp bila dah tampal wall deco tu.....



baru ler nampak berseri sikit..........

Ada 2 keping lagi yang aku tak tahu nak tampal kat mana..........

10 comments:

mamaaerish : said...

wah... rajinnyer... (",)

Lily @ Mama Iqa said...

kalau aku la tampal wall deco tu kan, confirm kena conteng dek iqa. ni pun dh ade corak dh dinding aku hasil dr kekreatifan dia tu..huhu..

Cik Nurul said...

cun..cun kak hehehe..huhu geramnya tengok akak mendeco rumah..bilalah nurul nak pindah ke rumah sendiri ni hehehe asyik kene hold aje..

MAYA said...

cantek wall deco tuh..at least dpt menceriakan dinding kan zana.. umah aku ni plak dah ada handmade wall deco by zafirah.. haha

atty's said...

cantik zana..ni yg jeles ni ...nanti nak beli gak.

Mummy Dasy said...

uhuks..aritu dah jeles ni makin bertambagh2 jeles ni

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

haah la berseri...cantiknya...

Emy Omar said...

makin berseri la..hall tu zanna

☆ lieya latif ☆ said...

cantik2...kena ngan kaler wall ko zana....

LyNn HaMzAh said...

beli kat mana jer zana sticker tu...hr tu ada gak diorang jual kat homefair tapi x der yg berkenan plak...